SA KROVA SRBIJE! Martina Vrbos objavila premijeru svoje nove pesme i ponovo pomerila granice! (VIDEO)
Promo

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos trenutno sa porodicom u SP RESORTU na Staroj planini provodi zimski odmor, uživa u snežnim čarolijama i snima nekoliko emisija, a objavila je pesmu i spot pod nazivom “Nestajem”.

Pevačica je nedavno tokom televizijskog gostovanja sa premijerkom Anom Brnabić oduševila Srbiju, a sada će postati i jedno od zaštitnih lica Stare planine i promovisati je u regionu a na Krovu Srbije će snimiti i set promotivnih fotografija.

SA KROVA SRBIJE! Martina Vrbos objavila premijeru svoje nove pesme i ponovo pomerila granice! (VIDEO)

Printscreen

 

Martina u SP Resortu snima nekoliko emisija, a juče je premijerno objavila pesmu pod nazivom “Nestajem” i spot za istu. Svi koji su bili u prilici da čuju pesmu pre premijere, saglasni su da se radi o budućem letnjem hitu koji će se slušati i van granica Balkana. Martina potpisuje pesmu i kao autor muzike i teksta, dok je za aranžman bila zadužena produkcija Matroda music.

Pesmu “Nestajem” ekranizovao je Branislav Pecaranin, a pored odlične pesme, pažnju gledalaca privukao je i Martinin bombastični izgled. Za režiju novog Martininog spota zadužena je bila dobra prijateljica pevačice, poznata koreografkinja Mirela Škiljo.

Pevačica je nedavno objavila i  spot za pesmu pod nazivom “S tobom je sve”, a igrom slučaja skoro identičan video za novi singl objavila je i britanska muzička zvezda Adel.

Premijerno pogledajte novi spot:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading