JEDAN RUS, A DRUGI AMERIKANAC! Željko Mitrović objavio urnebesni video dok đuska sa zetovima, u ovakvom izdanju ga nikada niste videli! (VIDEO)
Printscreen

Mlađa ćerka Milice i Željka MitrovićaAndrea Mitrović, proslavila je 21. rođendan, a slavlje je upriličeno u Parizu, dok je ovo bio odličan povod da se svi okupe.

Naime, Andrea je rođendan proslavila sa porodicom i dečkom Šonom, a oni su joj priredili iznenađenje ispod Ajfelovog tornja. Svuda su bile latice ruža i sveće.

- Kao i u ovoj svetskoj političkoj situaciji, jedan zet mi je Amerikanac, a jedan Rus, ali samo Srbija zna da igra! - napisao je Mitrović u opisu videa koji je podelio na Instagramu, u kojem vidimo kako đuska sa Šonom i Ilijom.

Andrea je na društvenim mrežama pokazala da je od roditelja za rođendan dobila komade nakita koji vrede više od 10.000 evra.

Podsetimo, Andrei su njeni najbliži otpevali rođendansku pesmu, dok su veselju prisustvovali i druga Željkova ćerka Kristina i njen partner Ilija

KOD ERE NEMA NIŠTA ZA DŽABE! Oglasio se pevač za Alo! nakon što ga je koleginica optužila da je škrtica, pa otkrio pravu istinu!

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading