TANJA SAVIĆ JE NEPROFESIONALNA! Voditelj ovako odreagovao na to što je pevačica napustila njegovu emisiju!
Foto: Youtube/Printscreen

Voditelj Ognjen Amidžić otkrio je detalje svoje emisije, kako bira goste i osmišlja koncept šou-programa.

Prokomentarisao je i nedavni skandal koji se dogodio, kada je pevačica Tanja Savić iznenada napustila studio. On je za Star otkrio da se nije čuo sa Tanjom Savić nakon skandala.

TANJA SAVIĆ JE NEPROFESIONALNA! Voditelj ovako odreagovao na to što je pevačica napustila njegovu emisiju!

Foto: Nikola Todorović

 

- Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu.

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne - dodao je on.

TANJA SAVIĆ JE NEPROFESIONALNA! Voditelj ovako odreagovao na to što je pevačica napustila njegovu emisiju!

Printscreen

 

- Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati - rekao je Ognjen.

OVO JE PRVA FOTOGRAFIJA! Helena Topalović pokazala kako je bilo dok su se još KRILI od javnosti! (FOTO)

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ranko

01.03.2022 07:30

pa majstore koncept šoua,kad nekog dovedeš i pola sata ignorišeš u programu,pokazuješ sve svoje loše strane.Uostalom,pregazilo te vreme.Baš se vidi da se sve teže snalaziš sa mladim ljudima a sve su lošiji pokušaji da izvališ nešto smešno.Mada,ponekad pomislim,koji su motivi da promovišeš sve i svašta?verovatno si dobrotvor ili samo tvor....

san

01.03.2022 09:42

malo vise uvazavati nase dokazane i dugogodisnje zvezde,kao sto je tanja i mnoge druge