PATILA SAM U SEBI! Krstinja otkrila da su je komentari ove pevačice trgli i naterali da krene da mršavi, udarila joj je šamar realnosti!
Printscreen

Krstinja Todorović uspela je da oslabi čak 88 kilograma, a proces njene transformacije otpočeo je pre dve godine, kada je bila u takmičenju "Zvezde Granda".

Kako kaže pevačica, nju su trgnuli komentari Marije Šerifović čije opaske su za nju bile poput šamara!

 - Inače sam osoba koja voli da, kad joj se nešto ružno kaže, pokaže da to nije tako, a u sebi sam, ustvari, najviše patila. Nikad nisam tražila da budem manekenka, to ne mogu ni da budem, dobra riba...Ne. Ali sam uvek htela da izgledam pristojno - počela je Krstinja u jendoj emisiji. 

- Taj šamar realnosti pre dve godine me je baš, baš trgao i tada sam krenula u proces realizacije. Marija je krenula s komentarima i hvala joj, kao i svima koji su me probudili iz tog nekog sna koji nije bio kako treba - poručila je pevačica. 

Podsetimo, nakon što se podvrgla operaciji smanjenja želuca, Krstinja je za kratko vreme izgubila veliki broj kilograma, nakon čega joj je Saša Popović obećao finansiranje operacije uklanjanja viška kože, što je kasnije i ispunio.

Upravo na ovoj operaciji pevačica je bila pre nešto manje od mesec dana, sve je proteklo u najboljem redu, a ona se posle svega oseća dobro i prezadovoljna je svojim novim izgledom.

JOŠ JEDAN GLUMAČKI PAR SE RAZVODI! Svetozar Cvetković i Jelena Đokić odlučili da stave tačku na njihov brak!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Jovana

24.02.2022 22:45

Krstinja je super pevačica i preslatka je i predivna posle tretmana mršavljenja. Samo napred. Sve najbolje od srca joj želim