NE TRAŽIM DA ME BILO KO OD NJIH PRIHVATI! Mili progovorio o svađama sa Cecom i Marijom, pa otkrio da li ima zle krvi nakon snimanja
E stock

Muzičar, producent i član žirija muzičkog šou programa „Zvezde Granda“Aleksandar Milić Mili komentarisao je sukobe mišljenja koje u emisijama ima uglavnom sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom se sudi, ali i sa Marijom Šerifović.

Osim toga, Mili je prokomentarisao i takmičenje na kojem će se birati ovogodišnji predstavnik naše zemlje na Evroviziji, te otkrio koja numera mu se najviše dopala.

- Nisam čuo sve pesme, ali najviše mi se sviđa Zorijina pesma. Nekako je pesma koja ima naš zvuk, ima i pevanja - ona je stvarno jedan umetnički tip. Svakako ću čestitati pobedniku, pa ko god to bio - iskreno je ispričao muzičar.

NE TRAŽIM DA ME BILO KO OD NJIH PRIHVATI! Mili progovorio o svađama sa Cecom i Marijom, pa otkrio da li ima zle krvi nakon snimanja

ATA Images

 

Ono što je svakako obeležilo dosadašnje takmičenje jesu sukobi koje Mili gotovo iz emisije u emisiju ima sa Cecom i Marijom.

- Ni ne tražim da me bilo ko od njih prihvati, a drugo ceo ovaj šou se zasniva na sukobu mišljenja. To znači da što je više neko u sukobu i zastupa svoje mišljenje - odatle se kreira nešto dobro. Bez toga ovaj šou ne bi egzistirao. Ti sukobi se nakon snimanja ne nastavljaju, makar što se mene tiče nema tu zle krvi - kazao je Mili. 

VODITELJKA PODELILA LEPE VESTI! Mariji Egelji stižu čestitke sa svih strana, a evo koji je povod!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading