DEVEDESETIH JE BILA NAJPOPULARNIJE MUZIČKO LICE! Nikada nije htela da peva narodnjake, evo o kome je reč!
Foto: Youtube/Printscreen

Uz ime pevačice Vanese Šokčić godinama unazad ide i nadimak "plavi haos", koji je dobila sa svega devetnaest godina. Tada joj je to jako smetalo - bunila se, ali ga je ipak prihvatila. Inače, želela je da završi Muzičku akademiju, međutim počela je da nastupa sa bendom u klubu koji je držao njen otac. Tada je morala da peva narodnjake, što joj se isprva nije dopalo.

- Za mene su narodnjici bili "ne, nikako". Rekli su mi da probam i da naučim samo tri pesme, i tako sam ja počela. Osladilo mi se, pa je došla prva plata od mog šefa, tj. tate i kad sam dobila prvu platu nisam imala vremena za Akademiju jer sam morala da skidam nove pesme za nastupe - rekla je pevačica.

Njen otac joj je godinama bio menadžer, a zanimljivo je da je od njega, pored ljubavi prema muzici, nasledila i to da voli da se bavi restaruacijom nameštaja.

- Otac i majka su uvek voleli stilski nameštaj a kad sam bila mala to su za mene bile starudije. Pitala sam se "ko zna ko je tu spavao". Ali naravno sve se u životu uči i onda shvatite da to ima pravu vrednost - otkrila je Vanesa u jednoj emisiji.

DO KRAJA ŽIVOTA ĆU IĆI NA TERAPIJU! Supruga Marka Bulata prvi put progovorila o teškoj bolesti i problemu sa zakonom

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading