DOBILA SAM OTKAZ NA TELEVIZIJI ZBOG GOLOTINJE! Suzana Mančić u emisiji Milizam otvorila dušu o jednom od najvećih skandala u njenoj karijeri! (VIDEO)
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Proslavljeno televizijsko lice Suzana Mančić (65) gostovala je u emisiji „Milizam“ i u prijatnoj atmosferi restorana „Kolo“ sa Milijem Čolićem razgovarala o svojoj karijeri.

Čuvena loto devojka naglasila je da joj put nimalo nije bio lak, da su je često osuđivali zbog multitalentovanosti, ali i zaključila da je u mnogim stvarima bila pionirka.

- Rušila sam tabue tokom karijere i svog javnog istupanja. Kao veoma mlada devojka izgubila sam ozbiljnu televizijsku ponudu da vodim emisiju na TV Beogradu - opisuje Suzana ovu životnu situaciju:

- To se desilo jer sam učestvovala u jednoj predstavi, zapravo vodvilju koji se zvao „Seksplozija“. Nastupala sam u jednom korsetu koji mi je specijalno napravljen. Baš onakav kakav je Gotje napravio Madoni, meni je taj korset napravila krojačnica Pozorišta „Boško Buha“. Predstava je bila šaljiva, ali to je u to vreme bilo skandalozno. Nije bilo šanse da voditeljka koja radi na TV Beogradu igra i u takvoj predstavi. To je recimo bila prva granica koju sam srušila.

Mančićeva navodi da je njena muzička karijera na samom početku takođe bila dočekana na nož, i navodi da su je neke definicije njenog lika i dela tada i vređale.

- Kada sam počela da pevam, to je opet bio tabu. Sećam se da su me na intervjuima tada često pitali šta ste vi u stvari? Odgovarala sam da sam Suzna Mančić! Govorili su mi da sam svaštar, što je bilo vrlo uvredljivo. Moralo je da prođe neko vreme i to što sam bila multimedijalna na kraju je televizija najbolje iskoristila - priznaje Suzana.

DOBILA SAM OTKAZ NA TELEVIZIJI ZBOG GOLOTINJE! Suzana Mančić u emisiji Milizam otvorila dušu o jednom od najvećih skandala u njenoj karijeri! (VIDEO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Nakon 48 godina bavljenja javnim poslom, Suzana priznaje da kada baci pogled unazad sebe doživljava kao deo istorije dva medijska sistema.

- Osećam se kao deo istorije jugoslovenske i srpske televizije. Mnogo stvari i ljudi pamtim, pevača, književnika, slikara, glumaca, a to su sve legende regionalnog šou-biznisa. Nešto me gura iznutra da to prenesem i svojim ćerkama. Često ih pitam ko peva ovu pesmu, a ko je ovo bio, ako ne znaju, ja im obavezno kažem Đorđe Marjanović, Lola Novaković... Nisam ja nostalgična, ali drago mi je što sve to pamtim i znam - završava voditeljka.

Celu emisiju „Milizam“ pogledajte na našem Jutjub kanalu.

U penziji ću se posvetiti pisanju

Suzana je ove godine rešila da ode u penziju, o čemu je Alo! prvi pisao. Počela je da skuplja papire, a sada je otkrila i kako planira da provodi penzionerske dane.

- Još nisam sigurna šta ću raditi. Možda osmislim neku novu emisiju, ali svakako želim da se posvetim pisanju. Počela sam da pišem treću knjigu, koja nije o meni i mom životu - kaže Suzana.

DOBILA SAM OTKAZ NA TELEVIZIJI ZBOG GOLOTINJE! Suzana Mančić u emisiji Milizam otvorila dušu o jednom od najvećih skandala u njenoj karijeri! (VIDEO)

FOTO: Aleksandar Nalbantjan

 

Grozna sam kada sam gladna

Iako važi za uvek nasmejanu i dobro raspoloženu damu, Suzana priznaje da postoje situacije kada uopšte nije takva.

- Jedino kada sam gladna ja sam grozna. Tada promenim lik. Ipak, moja radost nije nameštena. To mi je dao Bog i ja sam mu zahvalna, a moje ime Suzana nema veze s tim. Ime mi je ona suza radosnica - kaže Mančićeva.

JA NE KRADEM! Ceca morala odmah da reaguje nakon izjave njene ćerke Anastasije da ju je iskopirala, umešala i snajku Bogdanu!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading