ULOŽIO MILION EVRA! Otkriveni svi detalji vezani za luksuzno naselje koje gradi Saša Popović!
Printscreen

Saša Popović i njegova supruga Suzana Jovanović, nakon prodaje svojih deonica "Granda", pokrenuli su novi biznis u koji su uložili više miliona evra.

Naime, Popović je uložio veliki kapital u izgradnju nekretnina koje će mu doneti veliku zaradu. On je počeo gradnju luksuznog kompleksa na Bežanijskoj kosi u koji je uložio više miliona evra.

Kompleks se nalazi na samom ulazu na Bežanijsku kosu, nedaleko od njegove vile. U sklopu naselja biće izgrađeno nekoliko zgrada a svaka će imati bazen i teretanu koje će stanari moći da koriste. Naselje će biti obezbeđeno, a na ulasku u kompleks biće postavljena rampa sa čuvarima.

E stock

 

Kompleks se uveliko gradi. Jedna zgrada je već rasprodata uprkos tome što su cene paprene. Mnogi menadžeri, estradne ličnosti pa i sportisti su već kupili stan, a upravo oni bi trebali da privuku ostale kupce.

Podsetimo,  on je pre četiri godine zajedno sa Lepom Brenom i njenim suprugom, Bobom Živojinovićem, prodao američkoj "Junajted grupi" 51 odsto kapitala Grand produkcije za čak 15.000.000 evra, što znači da je njemu pripala polovina ove sume. Osim toga, Saša ima i visoke i stabilne mesečne prihode, s obzirom na to da i dalje vodi firmu koju je osnovao s kumom Brenom.

BACALA SE NA KOLENA I UDARALA RUKAMA O POD! Detalji proslave četrdesetog rođendana Milice Dabović (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading