ŠOKIRANI SMO DA JE RODILA DETE STRANCU! Komšije Jasne Šekarić i njene ćerke razvezale jezik i otkrile nepoznate detalje iz njihovog života!
Foto: Alo/ilustracija

Kako je Alo! prvi pisao, ćerka Jasne Šekarić, Lea Šekarić, pobegla je iz Egipta od svog supruga i sa ćerkom došla u Srbiju. Njen muž Sajed Abubakr očajan je zbog ovog njenog poteza i na sve načine pokušava da vrati svoju ćerku u njegovu rodnu zemlju.

Komšije Jasne i Lee Šekarić pristali su da porazgovaraju i otkriju neke detalje iz privatnog života porodice Šekarić.

- Leina baka vam neće otvoriti, ona nije baš najboljeg zdravlja. Retko i izlazi iz stana. Jasna i njena Lea su ovde živele donedavno, ali su se skoro odselile. Njih dve su jako vezane, kada je otišla iz ovog stana, skoro svaki dan je dolazila da je obiđe i donese sve što joj je potrebno. Svi u zgradi imamo samo lepe reči za njih - rekao je komšija, pa objasnio kako su stanari zgrade na Novom Beogradu reagovali kada su čuli da je Lea ostala trudna sa Egipćaninom:

ŠOKIRANI SMO DA JE RODILA DETE STRANCU! Komšije Jasne Šekarić i njene ćerke razvezale jezik i otkrile nepoznate detalje iz njihovog života!

Instagram

 

- Ta vest da se porodila i da je dobila bebu nas je sve iznenadila. Nije bila tu neko vreme, ali nismo mogli ni da pomislimo da će otac deteta biti stranac. Taj čovek ovde nikad nije dolazio. Nikome se nisu žalili do sada na njega. Mi smo za ovaj slučaj čuli u medijima i sve nas je to šokiralo. Od kad se to desilo nisam video ni Leu ni Jasnu. Baš mi je žao što se sve ovo dogodilo i nadam se da će se rešiti na najbolji mogući način. Samo oni znaju šta je tu istina i ne bih ja previše zalazio u njihovu privatnost - zaključio je ljubazni komšija.

Podsetimo, Sajed Abubakr, poznatiji kao di-džej Mado King, tvrdi da ćerku nije video od januara i da bivša rijaliti učesnica i ćerka sportiskinje Lea Šekarić ne planira da mu se vrati, a on je našoj redakciji poslao i prepisku iz koje se vidi u kojoj razgovaraju o starateljstvu i eventualnom povratku deteta i Lee u Egipat.

POTPUNO NEOČEKIVANO PONAŠANJE PEVAČA! Bajaga prekinuo intervju, ovo je glavni razlog!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading