DOŠLA JE DA SE OSVETI! Sanja u žestokom klinču sa misicom, najavila haos!
Kurir televizija

Sanja Jakšić nije krila da je nezadovoljna povratkom Sofije Une Manić u rijaliti Bar.

Na snimku, koji je isplivao, vidi se svađa Sanje sa Sofijom Unom na kome joj Sanja otvoreno kaže da će je uskoro izbaciti i da neće učestvovati ni u jednom klanu.

- Sutra ću je nominovati, ne mogu da smislim povratnike. Nju i Svena ću nominovati. Ona je bila napolju, kopala po našim životima i sad je došla da pravi klanove. Darko, Sven, Aleksa, to je njen klan. Ne želim da budem deo bilo kakavog klana - otkrila je Sanja Jakšić.

DOŠLA JE DA SE OSVETI! Sanja u žestokom klinču sa misicom, najavila haos!

Kurir televizija

 

Ona je dodala da misli da Sofija Una želi da se osveti ljudima koji su loše pričali o njoj i da se zato vratila.

- Ona želi da se osveti ljudima koji su je komentarisali, nego da razdvoji Ivana i Kseniju, oni će se sami razdvojiti - rekla je Sanja.

Da podsetimo, glasovima publike Sofija Una Manić vraćena je u rijaliti Bar, a mnogi mislie da je razlog njenog velikog povatka da razbca vezu između Ksenije i Ivana Neškovića.

DOŠLA JE DA SE OSVETI! Sanja u žestokom klinču sa misicom, najavila haos!

Kurir televizija

 

Ružica Kralj istakla je da je Sofija Una neshvaćena u svom okruženju, a da je veoma agresivna i nepredvidiva kada joj konci izmaknu iz ruku.

- Veoma je nepredvidiva, ako joj se neko zameri može doći i do fizičkog obračuna. Darko da ne okleva i da ne čeka da mu život prođe i strahovi koji ga ometaju bilo bi mu super. Sofija tačno zna šta hoće, nju čeka dobra godina i karijera - prognozira Ružica Kralj.

USIJALI SE KOMENTARI ZBOG NJEGOVOG ODLASKA! Gledaoci urnisali izbačenog ukućanina, a fijasko je doživeo zbog nje!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading