JOVANA JEREMIĆ DOBILA IZNENAĐENJE! Obožavatelj je iznenadio ovim gestom, a ona mu poručila samo jedno (FOTO)
Printscreen Amidži šou

Poznata po svojim izjavima kao i kombinaciji i stajlinzima, voditeljka Jovana Jeremić je juče podelila neobičnu fotografiju.

Naime, ona je izašla iz stana i krenula na posao a ispred zgrade je  dočekalo iznenađenje.

Na trotoaru je nepoznati počinilac ispisao njeno ime.

 

 

- Dorćol. Jutros. Ispred kuće. Ljubav je to. P. S. A nije Dan zaljubljenih. Volim hrabre muškarce. Nisu posebne žene previše dominantne, nego oni koji to govore su, zapravo, previše slabi. Muškarac mora da se bori i da grize za pravu ženu. Sve. Što bi otac Mile rekao: "Da stane i kaže moja si, baš me briga sa kim si i ko te juri. Ja sam odlučio tako i tu je kraj!" TO JE ONA MOJA MUŠKARČINA. Bruji, bruji čaršija, bruji da sam drugačija, sudbina ili je vradžbina, bruji, bruji čaršija! - poručila je Jeremićeva.

OVO JE UNUK DANICE I LAZARA RISTOVSKOG! Ponosni su ga gledali u seriji "Igra Istine", a evo i kako izgleda (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
uzas

17.02.2022 20:02

Koja blamaza,covece. Ti dijabolo,idi se leci,dok jos iole ima nade,da makar malo ostanes normanla, Ti si toliki degenerik,da se opisati ne moze. Bruka i sramota,prvo sa svoje roditelje,pa za svoje dete. Ko moze tebe jadnicu,sponzorusu,da pozeli???? Pogledaj se,makar nekada,u ogledalo. I mislim da si pametnija,ako je to uopste i moguce u tvom slucaju,ako ne otvaras ta usta. Mozda se neko onda prevari,i da ti neki kompliment. Posto te ovako,svi lepo ispljuvasmo,i namazasmo go....ma,da se bas osecas.:)))))