POMEN ŠABANU ŠAULIĆU! Porodica i prijatelji skrhani i nakon tri godine, Goca slomljena od bola, a poruka na vencu kida dušu! (FOTO)
Alo

Danas je tačno tri godine od tragične smrti Šabana Šaulića, a porodica se kao i svake godine okuplja u Aleji zaslužnih građana da oda počast kralju narodne muzike.

Naime, Neutešna porodica došla je na pomen večno neprežaljenom suprugu, ocu i dedi, a kao i uvek na grobnu ploču su spustili suze cveća sa porukama.

Među prisutnima je i veliki broj poznatih ličnosti i fanova koji su došli da odaju poštu legendarnom pevaču.

Njegov sin Mihajlo poslao je venac jer iz opravdanih razloga nije u mogućnosti da prisustvuje pomenu oca jer nije u Srbiji, a oglasio se i na društvenoj mreži Instagram emotivnom porukom.

Na vencu koji je ostavljen na grob pokojnog pevača stoji poruka koja kida dušu.

- S ljubavlju tvoja Goca - glasi emotivna poruka.

Znam da me gledaš, znam da me čuvaš, osećam da si tu, a nisi, ni jedan dan nije isti, a kamoli godina. Tugujem što te nema, tugujem kad te slušam, ponosan kad god ti čujem glas, vidim sliku ili pričaju o tebi i sa tom tugom učim da živim. Budi tu, gledaj i čuvaj, a ja ću učiniti sve da se i odozgo smeškaš i budes ponosan. Tvoj Mihajlo - napisao je njegov sin.

VOZILA JE SA ISTEKLOM VOZAČKOM! Manekenki koja je divljala 196 na sat u Beogradu sa decom u kolima izrečena paprena kazna!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading