BILA JE ČAST ŽIVETI SA NJIM! Ana Bekuta ponosna na Mrku podelila emotivni snimak i dirnula sve rečima koje je uputila njenoj najvećoj ljubavi!
Printscreen

Pevačica Ana Bekuta jako teško podnosi gubitak svog voljenog partnera Milutina Mrkonjića. 

Pevačica se trudi svim silama da nastavi dalje kako zna i ume, ali je veoma teško kada izgubiti nekoga koga ste toliko voleli. 

Pored tuge i nedostajanja koje oseća svakodnevn za svojim Mrkom, jedna stvar ju je ipak obradovala i odlučila je da to podeli na svom Instagramu. 

Naime, pevačica je objavila dodelu nagrada povodom Dana državnosti Srbije, a Milutin je posthumano dobio Karađorđevu zvezdu prvog stepena, koju je umesto njega primio Ivica Dačić.

- Milutin Mrkonjić, kako mu sada na grobu piše, heroj obnove zemlje. Celog svog života je gradio, nikad nije rušio. Celog života pomagao i trudio se da nikada ne povredi nikoga. Celog svog života bio posvećen, celog svog života hteo bolje i više za celo društvo i državu. Celog svog života gradio mostove. I bukvalno i figurativno. Bila je čast živeti s njim - napisala je Ana ispod videa koji je objavila, a komentari utehe i podrške smao su pristizali. 

Podsetimo, Milutin Mrkonjić preminuo je u 79. godini krajem novembra 2021. godine nakon što mu se zdravstveno stanje naglo pogoršalo. On je danima bio hospitalizovan na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" gde mu je ugrađen pejsmejker. Lekari su dali sve od sebe da mu spasu život - nažalost bezuspešno. Njegov poslednji ispraćaj Ana je vrlo teško podnela.

OVO SU SVI BIVŠI ANASTASIJE RAŽNATOVIĆ! Veza sa ovim muškarcem punila je naslovnice, a o ovoj njenoj romansi sa sportistom svi su brujali!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading