SUZANU MANČIĆ ZADESILA SNEŽNA OLUJA! Voditeljka je ispričala jezive detalje sa putovanja, i najhrabriji bi se uplašili!
Foto: Printscreen/instagram

Voditeljka Suzana Mančić bila je u Grčkoj kada je snežna oluja napravila kolaps koji se ne pamti na ovom pordučiju, bar u skoriije vreme, a voditeljka je sada podelila svoje utiske usred vremenskih nepogoda.

- Desi se poneka, ali retko, da i Atina i Atika budu potpuno zavejani. A oni nisu ni tehnički opremljeni. Posle 20 godina se desilo to, takva oluja - počela je priču Suzana i nastavila:

- Dobro sam prošla, zato što sam doživela slično iskustvo pre 20 godina, kada nisam mogla da poletim. Pada sneg, grmi i seva. Srećom sam ostala kod kuće. Taj autoput koji vodi do aerodroma je bio potpuno zavejan - govorila je Suzana.

Suzana je detaljno opisala svoje iskustvo sa snežnom olujom.

- Da sam krenula tamo bila bih potpuno zavejana. Više od 3.000 automobila i kamiona je bilo zavejano, na autoputu. Od svega me najviše užasava nošenje maski. Bilo je lepo gledati kroz prozor tu vejavicu - rekla je Suzana i dodala da se nije uplašila, ali da je sneg padao 24 sata, a ona nije ponela čizme - kaže voditeljka.

- Nisam plašljiva osoba, pre sam rezonska osoba. Pretpostavila sam šta će biti. Ostala sam 4 dana duže i bilo mi je lepo. Ljudi su radili od kuće. Deca su bila na snegu. Vejavica je trajala non-stop 24 sata, a ja krenula u plitkim cipelama - rekla je voditeljka za pomenuti portal.

JOVANA JEREMIĆ PONOVO UZBURKALA JAVNOST! Mladima je imala da poruči sledeće, a jednom rečenicom je šokirala sve gledaoce

BONUS VIDEO:


PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading