VAŽILA JE ZA JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA NA NAŠIM PROSTORIMA! Evo šta radi i kako danas izgleda Maja iz grupe "Luna"
Pintscreen

Pevačica moćnog vokala, Maja Marković, bila je jedna od najvećih zvezda na našim prostorima tokom devedesetih i dvehiljaditih godina, dok je bila članica grupe "Luna". Nakon raspada grupe Maja je imala nekoliko solo singlova, međutim, dugo je nismo videli u javnosti.

Iako je već dugo nije prisutna u medijima, Maja nikada nije prestajala da peva, već poslednjih godina nastupa na prekookeanskim kruzerima.

Markovićeva se posle dužeg vremena pojavila u jednoj emisiji gde je otkrila šta radi poslednjih godina.

VAŽILA JE ZA JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA NA NAŠIM PROSTORIMA! Evo šta radi i kako danas izgleda Maja iz grupe

Printscreen

 

- Nisam se pojavljivala u javnosti jer sam smatrala da nemam dovoljno dobar razlog. To danas nije praksa, ali ja tako mislim da treba. Sa suprugom Ludvigom od 2010. godine pevam na prekookeanskim i rečnim kruzerima, on je moj privatni pijanista – rekla je Majai dodala:

– Pre pandemije smo na kruzerima provodili od tri do šest meseci i ostvarila sam svoj mladalački san da obiđem svet. Najviše smo bili na kruzerima koji plove Dunavom.

Maja kaže da joj je ovakvo iskustvo, nakon velikih koncerata i popularnosti veoma prijalo.

VAŽILA JE ZA JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA NA NAŠIM PROSTORIMA! Evo šta radi i kako danas izgleda Maja iz grupe

Printscreen

 

- Ja sam imala neobičan put. Od početka sam se našla na velikoj sceni, na koncertima. Zbog toga je bilo važno da se okušam i na maloj sceni i pevam za one koji nisu došli baš mene da slušaju. Uživamo i Ludvig i ja u tome. Sećam se da su me pitali krajem devedesetih, kada sam najviše radila i bila mnogo umorna, koja mi je najveća želja. I odgovorila sam tada: Da odmaram i putujem šest meseci. I eto, želja mi se ispunila. Obišla sam ceo svet radeći posao koji najviše volim – rekla je Maja u emisiji, a njen suprug Siniša Sretković Ludvig dodao je da ih putnici na kruzerima često pitaju odakle su i koliko su albuma snimili, jer su oduševljeni Majinim glasom.

- Za takvu vrstu angažmana moraš biti veliki profesionalac i veoma disciplinovan. To ume da se kosi sa onim umetničkim u nama, ali mislim da nam je lakše jer smo zajedno, u paru - kazali su Maja i Ludvig.

VAŽILA JE ZA JEDAN OD NAJBOLJIH VOKALA NA NAŠIM PROSTORIMA! Evo šta radi i kako danas izgleda Maja iz grupe

Printscreen

 

Maja Marković potiče iz muzičke porodice, a sa samo tri godine pevala je kao solista na priredbama u obdaništu. Muzički je obrazovana i osvajala je razne nagrade u detinjstvu i kasnije tokom života, dok je profesionalnu karijeru započela 1995. godine nastupom na Beogradskom proleću.

Sa grupom "Luna" snimila je šest studijskih albuma, dok se od 2006. otisnula u solo karijeru.

NATAŠA BEKVALAC JE ODBILA DA SNIMI OVU PESMU MARINE TUCAKOVIĆ! Isplivali detalji zbog kojih pevačica nije želela da baš ovaj hit bude njen!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading