SLOBINA VERENICA BRUTALNO UDARILA NA JOVANU! Jeremićeva odmah odgovorila na uvrede, u fajt umešala i Kiju Kockar! (FOTO)
Printscreen

Verenica Slobodana Radanovića Jelena Đuričanin udarila je ni manje ni više nego na televizijsku zvezdu Jovanu Jeremić. Ona je na društvenim mrežama podelila voditeljkinu fotografiju iz Jutarnjeg programa i uvredila je na najniži mogući način.

- Ima li išta ogavnije i poremećenije od ove spodobe? Čovek nije video decu tri godine , ovaj psiho brblja o sebi i hrani svoj ego - napisala je Slobina lepša polovina.

SLOBINA VERENICA BRUTALNO UDARILA NA JOVANU! Jeremićeva odmah odgovorila na uvrede, u fajt umešala i Kiju Kockar! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Kako bismo čuli i drugu stranu, kontaktirali smo malu koja čini čuda na Pink televiziji. Jovanino izlaganje je bilo detaljno.

- Verenicama muškaraca koji nemaju svoju profesiju, takođe ime i prezime, već su samo verenice svojih muškaraca, a ne ličnosti same za sebe neću davati publicitet. Ne znam ko je osoba niti me dotična interesuje. Najvažnije je da se čoveku pomogne da pronađe svoju decu i ja uveliko radim na tome - rekla je Jovana i dodala:

SLOBINA VERENICA BRUTALNO UDARILA NA JOVANU! Jeremićeva odmah odgovorila na uvrede, u fajt umešala i Kiju Kockar! (FOTO)

Foto: Alo.rs

 

- Dok drugi pričaju o meni, a znate onu staru: Miševi često zbore o lavu, miševi tuđe živote vode. Al su bez daha od svoga straha. Lava ne vole. Al mu se dive. I miš nikada neće da prizna kako se lavu iskreno divi. Miš sanja često slavu i presto. Al gricka , šuška i tako živi. Pričaju kako poznaju lava i da su jači, bezbrižno leže, al čim se lavlja pojavi glava nastane tajac, pa se razbeže. Spori, a misle kako su brzi, u svpojoj zlobi miševi trunu, neko je rođen samo da mrzi, a neko rođen da nosi krunu - izrecitovala nam je ona pesmicu Nedeljka Popadića.

SLOBINA VERENICA BRUTALNO UDARILA NA JOVANU! Jeremićeva odmah odgovorila na uvrede, u fajt umešala i Kiju Kockar! (FOTO)

Printscreen

 

Ali to nije sve. Jovana je u priču uvela i Slobinu prvu suprugu Kristinu Kiju Kockar:

- Još nešto. Ako već traži popularnost neka se ugleda na Slobinu prvu ženu Kiju Kockar koja ima ime i prezime za raliku od nje, i javna je ličnost u odnosu na nju, a ako pak ima kompleks niže vrednosti u odnosu na Kiju jer je Kijina senka neka ide kod psihijatra. Veliki pozdrav od male koja čini čuda. Nisam joj ja kriva što je u Kijinoj senci , pa frustracije leči na drugim uspešnim i ostvarenim ženama koje imaju ime i prezime i nisu ničije verenice nego ličnosti za sebe. U ovom sluaju se kaže on je muž Jovane Jeremić, a ne obrnuto verenica Slobe Radanovića.

NA INSTAGRAMU FUL RIBA, UŽIVO ŠUPA U RASPADU! Zvezdu Granda kolega urnisao, šokirao se kada je video kako izgleda bez šminke

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (8)

Loading
Катарина

08.02.2022 19:41

Јована ми је напорна и јасна, али и "вереница" жели пажњу и има велике истине у Јованиној причи о жељи да се о њој пише и прича и да је пуна комплекса, мало мање него силикона, ботокса и остале пластике.

Zeki

08.02.2022 20:16

Pa Jovana je u pravu,odgovaralo to nekome ili ne!Osobe sa kompleksima nize vrednosti uvek imaju problem sa jakim osobama pogotovo ako je to zena!

Ma

08.02.2022 22:19

@Zeki - pogledajte molim vas Jovanu, ofarbana u plavo, napunjene usne, iscrtane obrve, obucena ko starleta, ponasanje na izvolte...nudi se bukvalno da ju neki "mocnik" uzme, svaka recenica pocinje sa ja i zavrsava sa ja. I ko tu ima kompleks manje vrednosti? Po cemu je ona sad iznad drugih zena? Pa ona se bas time "uzdigla", a ne pamecu. Stvarno uspesne zene, ne bi jovani ni dobar dan rekle.

Branislava

08.02.2022 20:59

Debelo ovoj Jovani nešto fali uglavi!

Ljubica

09.02.2022 08:59

Ova Slobina polako postaje starleta