OSEĆAJTE SE KAO U BIOSKOPU Serija "Gomora" i "Babilon Berlin" na programu Hype televizije
Printscreen/Hype

Pored fenomenalnog filmskog programa HYPE televizija je za svoje gledaoce pripremila i nove serije.

Serije “Gomorra” i “Babylon Berlin” na programu od sledeće nedelje.

OSEĆAJTE SE KAO U BIOSKOPU Serija

Printscreen/Hype

 

Priča iz Napuljskog zločinačkog sindikata, spektakularna kriminalistika serija koja je adekvatan italijanski odgovor na seriju “Čista hemija”
Gomorrah je najbolja evropska serija 21. veka.

Serija prati poslove porodice Savastano koja pod vođstvom Pjetra Savastana (Fortunato Ćerelino) izaziva strahopoštovanje kod svih i predstavlja jedan od najuticajnijih Kamora klanova. Uz Pjetra stoji mnogo pouzdanih ljudi, na čelu sa njegovom desnom rukom - tridesetogišnjim Ćirom koji igra važnu ulogu u klanu iako ne pripada porodici Savastano. Ćiro se hvata u koštac sa opasnostima kriminalnog sveta, dok istovremeno vodi brutalni građanski rat.

Takođe prati i živote ostalih članova porodice Savastano, a to su Pjetrova žena Ima(Marija Pja Kalcone) i njegov sin Đenaro (Salvatore Espozito).

Serija Babylon Berlin zasnovana je na detektivskim romanima nemačkog majstora kriminalističkih filmova Folkera Kučera. Radnja serije se odvija u Berlinu tokom zlatnih dvadesetih godina prošlog veka. Grad je tada bio na vrhuncu kulturnog razvoja, pogodan za talentovane i ambiciozne, ali istovremeno i utočište za stotine hiljada jevrejskih imigranata koji su tražili spas od progona u Sovjetskom savezu i Istočnoj Evropi. Ispod bleštave površine, osiromašene narodne mase bore se za bolji život.

Gomoru gledajte utorkom i sredom od 22 časa, a Babylon Berlin četvrtkom i petkom od 22 časa.

ĐANI SLOMLJEN ZBOG SLAĐINE BOLESTI! Pevač prolazi kroz težak period, lekari slučajno otkrili da mu supruga ima tumor!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading