EKSKLUZIVNO ZA ALO! Prvi intervju Cece Ražnatović nakon raskida sa Bogdanom, pevačica nikad iskrenija potpuno ogolila dušu o svemu!
Dejan Milićević

Svetlana Ceca Ražnatović sa razlogom nosi titulu najveće muzičke zvezde. Iza nje je karijera duga više od tri decenije, veliki broj hitova koji su postali pravi evergrin, a neki od njih su čak pre nekoliko godina završili i u udžbenicima za osnovnu školu.

Iako je već na samom početku ove godine odlučila da okonča emotivnu vezu sa partnerom Bogdanom Srejovićem i jasno stavila do znanja da će njih dvoje zauvek ostati prijatelji, Cecu krah veze neće omesti da svoju publiku ove godine obraduje novim albumom na kojem njen tim uveliko radi, a onda će sve to, kako smo i navikli, krunisati velikim koncertom. S obzirom na dugu tradiciju našeg lista, a i trajanje njene karijere, folk diva, s kojom smo oduvek imali odličnu saradnju, kaže da je srećna što smo uspeli da se izborimo sa svim vetrenjačama i ostanemo u ovom poslu kao lideri na medijskom nebu Srbije, ali i regiona.

- Sa vašim listom sam oduvek imala lepu saradnju i želim da vam čestitam na 5000. broju, jer to nije mala stvar. Alo! novine uvek čitam kada ustanem ujutru ili kada krenem na neki koncert. Takođe, čitam i vaš portal i želim nam još mnogo godina uspešne, zajedničke saradnje - ističe ona na početku.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Prvi intervju Cece Ražnatović nakon raskida sa Bogdanom, pevačica nikad iskrenija potpuno ogolila dušu o svemu!

Alo

 

Šta je ono najgore što ste do sada o sebi pročitali u domaćim medijima?

- Bilo je tu mnogo lažnih i izmišljenih vesti. Za neke sam bila primorana da tužim jer su bile produkt nečije mašte. Za više od 30 godina karijere bilo je zaista mnogo toga.

Kako danas, nakon tri decenije uspešne karijere, reagujete na neistine koje o sebi pročitate na portalima ili u domaćoj štampi?

- Kada neko tri puta ponovi laž, četvrti put će ta laž postati istina i svi će verovati u to. Užasno je što ne postoji običaj da kada neko čuje nešto od nekoga, ne pozove da proveri da li je to istina ili nije, već se po svaku cenu plasira vest, a sve to zarad čitanosti i klikova. 

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Prvi intervju Cece Ražnatović nakon raskida sa Bogdanom, pevačica nikad iskrenija potpuno ogolila dušu o svemu!

Promo

 

Da li postoji nešto što vas niko nikad nije pitao, a voleli biste da jeste?

- Mislim da ne postoji pitanje koje mi nije postavljeno do sada. (smeh)

Čini se da ste poslednjih godina medijima pristupačniji nego ranije, te da rado odgovarate i na privatna pitanja što pre nije bio slučaj. Otkud ta promena?

- Bilo je perioda kada sam veoma retko, gotovo nikada, davala intervjue. Danas bih više volela da je tako, a nažalost to nije moguće. Vremenom se ljudi menjaju, te tako i ja. (smeh)

Koliko vam je uloga člana žirija muzičkog takmičenja promenila život, i proživljavate li zajedno sa takmičarima njihove uspone i padove? Doživljavate li to lično?

- To nije novo iskustvo za mene. Imala sam prilike da budem dve sezone u „Pinkovim zvezdama“ i to je bilo jedno veoma lepo iskustvo za mene. Da li mi je promenilo život? Jeste, sada u jednoj nedelji ima četiri dana snimanja, a van toga imam dane kada se viđam sa kandidatima i spremamo pesme. Vi svakome od njih treba da se posvetite i da date 150 posto sebe.

EKSKLUZIVNO ZA ALO! Prvi intervju Cece Ražnatović nakon raskida sa Bogdanom, pevačica nikad iskrenija potpuno ogolila dušu o svemu!

Ataimages

 

Kako se osećate kada morate da branite vaše kandidate od ostalih članova žirija?

- Nekada para na uši hoće da mi izađe koliko se borim za kandidate i koliko ih branim od komentara koji nisu na mestu. Pojedini članovi žirija zaista preteruju kada ljude koji su tek na svom početku ocenjuju kao formirane pevače. A da ne pričam o nekima koji ne znaju šta je falš. 

Kada će vaš novi album i koncert na Ušću?

- Što se mene tiče može sutra, ali samo da imam dobre pesme i muziku. Međutim, uskoro ću u studio da vidim šta imamo i kako stojimo sa stvarima koje smo počeli da pripremamo.

 Anastasijina udaja i još jedno unuče

Da li bi vas više obradovalo da dobijete još jedno unuče ili da, na primer, udate Anastasiju?

- Naravno. Srećni trenuci u životima moje dece su nešto što me uvek i iznova obraduje. Polako, doći će i ti momenti.

RAZVELA SE, BILA SA OŽENJENIM, A SAD SMUVALA HARMONIKAŠA?! Andreana Čekić opet zaljubljena, evo sa kim je sada u vezi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading