OLJA BEĆKOVIĆ IZGUBILA NA SUDU! Doneta presuda nakon njene skandalozne tužbe!
Tviter

Voditeljka emisije "Utisak nedelje" Olja Bećković, koja je tužila vlasnika TV Pink Željka Mitrovića i voditeljku emisije "Hit tvit", izgubila je na sudu, uz obrazloženje da "'Hit tvit' nema veze s njenim "Utiskom'".

Naime, Apelacioni sud je juče ukinuo presudu Višeg suda u Beogradu u kojoj se navodilo da su Verica Bradić i Željko Mitrović povredili autorsko pravo Olje Bećković.

OLJA BEĆKOVIĆ IZGUBILA NA SUDU! Doneta presuda nakon njene skandalozne tužbe!

Promo

 

Forma kontakt-programa u kojem učestvuju voditelj, gosti i gledaoci nije originalna tvorevina i, kao takva, emitovana je daleko pre "Utiska nedelje" - stoji u obrazloženju gde se dalje navodi da se emisija "Hit tvit" ne može smatrati kopijom.

Podsetimo, Olja Bećković je optužila autore emisije "Hit tvit" da su kopirali koncept njene emisije "Utisak nedelje", a Viši sud u Beogradu je prvobitno doneo presudu u njenu korist, koja je potom ukinuta odlukom Apelacionog suda.

IZAŠLA SAM SA TROJE DECE IZ STANA, A ON JE OSTAO! Voditeljka "Slagalice" nikad iskrenije o bolnom razvodu, a evo i šta je bilo presudno!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Nikola

04.02.2022 09:18

Ko li tebe gleda, ljubomora je čudo.

Srboljub

04.02.2022 09:27

Rafa "narcis" kao loša kafa, srkneš, ispljuješ i baciš zbog loseg ukusa, Nole je CAR, kao čovek, teniser, vrhunska kafa sa šlagom zbog čega ga obožava citav svet o čemu Rafa samo može maštati i dalje dupe češati.

Pera

04.02.2022 15:12

Nole peva pesmu: Pijem vode iz zelene ćupe, pijem vode iz zelene ćupe, ko me mrzi poljubi u produžetak kičme.