SPAKOVALA MRKINE STVARI U CRNE DŽAKOVE!  Anu Bekutu sve još uvek podeseća na pokojnog partnera, a od jedne stvari ne može da se odvoji!
Ataimages

Ana Bekuta se trudi da nastavi dalje sa životom i obavezama nakon što je izgubila Mrku, ali kako vreme prolazi, njoj je sve teže.

Naime, njene komšije sa Vračara kažu da je retko viđaju, a i kad je sretnu, to je samo u prolazu! Videli su je poslednji put sa unukom Sonjom kada su iz stana iznele nekoliko crnih džakova, a kako saznajemo, u njima je bila Mrkina garderoba koju je pevačica dala u humanitarne svrhe.

- Ana je ispoštovala običaj da 40 dana ne dira ništa od Mrkinih stvari, jer kažu da je običaj da se tek nakon tih 40 dana iznose stvari pokojnika. Ani je bilo jako teško što se oprašta i od Mrkinih stvari, nju generealno sve podseća na njega i baš pati. Nije ona ni htela ništa od toga da otuđi, ali su je naterali Sonja i Branko jer vide da se sve više povlači u kuću i da je baš loše, pa su insistirali da se to izbaci i da se, koliko god da je teško, okrene novi list, i počne život iznova - rekao je izvor za pomenuti medij.

SPAKOVALA MRKINE STVARI U CRNE DŽAKOVE!  Anu Bekutu sve još uvek podeseća na pokojnog partnera, a od jedne stvari ne može da se odvoji!

Ataimages

 

IVANU ŽENA OPROSTILA PREVARU! Šok obrt, Gavrilovića supruga pustila da se vrati kući nakon raskida sa Milijanom, pokajao se zbog svega

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading