KADA PLANIRAŠ DA POSTANEŠ MAJKA?! Poznata pevačica žustro odgovorila na nepristojna pitanja, šokiraće vas njene reči!
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marija Mikić susrela se nepristojnim pitanjem na Instagramu, a tiče se trudnoće u tridesetim godinama, te je odmah reagovala.

Pevačica je, naime, podelila pitanje u kom je jedan fan pita kada planira da ostane u drugom stanju s obzirom na njene godine.

- Iskreno, ne znam da li je kao žena ženi ovo pitanje na mestu. Svaka žena treba da rađa onda kada misli da je spremna za to i kada misli da će svom detetu dati najbolju sebe i biti dobra majka - odgovorila je.

Nakon nekog vremena, Marija je dobila podršku na društvenim mrežama, te je rešila da progovori na tu temu.

Foto: Instagram printscreen

 

- To je jedna od blažih stvari sa kojima se poznate ličnosti... Šalim se za ovo poznate ličnosti, htela sam da kažem osobe iz javnog života. Znam da je naš život izložen svima i vrlo sam svesna toga. Šta neki ljudi pišu i šta sebi daju za pravo, namerno sam htela da podelim sa vama - počela je ona i osvrnula se na poruku:

 

- Ta poruka koju sam dobila je blaga u odnosu na neke koje nekad dobijem. 90% poruka upućenih meni je prelepo i meni je drago da što mi stižu takve poruke i da takvu vrstu emocija budim u vama, da li pevanjem ili svojim storijima ili osmehom. Šta god da uradim, uvek su neki lepi komentari - istakla je ona

 

- Pošto mene prati preko 75% žena na Instagramu, imam da vam pošaljem jednu jako bitnu poruku, a to je budite žena za ženu, budite ženi drug, pomozite jedna drugoj, nemojte jedna drugoj biti najveći neprijatelji jer nema potrebe za tim. Pazite nekad šta nekog pitate, da li možete da ga uvredite. Mene iskreno nije uvredilo, ali znam ljude koji se toliko dugo bore za potomstvo. Pitati nekog zašto nemaš dete u tridesetoj godini je...zaista nemam komentar. Hajde da se malo osvestitmo po pitanju pritiskanja dugmeta "enter". Hajde da se čuvamo međusobno, žena za ženu - zaključila je Mikićeva.

 

Podsećamo, Mariju je zaprosio njen dečko Jovan Popović prošle godine na proslavi njenog 28. rođendana.

 

UMEM DA STARIM! Zapanjiće vas šta je glumica koja decenijama važi za najlepšu poručila ljubiteljima estetskih korekcija

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading