SVI IZGLEDAJU KAO DA SU POLUDELI! Marina Visković otkrila šta je operisala sve na licu, a za jednu stvar nije sigurna da neće opet! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Pevačica Marina Visković neretko na svom Instagramu odgovara na pitanja svojih fanova, pa je tako i ovoga puta otkrila neke zanimljivosti koje su sve zanimale. 

Jedno od pitanja glasilo je "Šta si sve na licu radila? Prelepa si!" , a pevačica je objasnila sa kakvim se problemom susrela kada su usta pitanju. 

SVI IZGLEDAJU KAO DA SU POLUDELI! Marina Visković otkrila šta je operisala sve na licu, a za jednu stvar nije sigurna da neće opet! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

- Vrh nosa sam korigovala i usta, koja sam izvadila iz čak trećeg zahvata, jer su se deformisala bila i izgledalo je grozno, fuj! Nikada to ne bih više uradila. Smrt za sve džombe na ustima! Hvala Bogu, sada je sve ok. Znači jagodice nisam, zatezala oči nisam i to mi je jezivo, izgledaju svi kao da su poludeli - odgovorila je Marina.

Jedno od sledećih pitnaja glasilo je da li je operisala nos, a ona je detaljno objasnila i otkrila da možda to nije poslednja stvar koju je uradila kada je nos u pitanju. 

- Operisala sam, tačnije uhvatila vrh nosa, dakle ovo je moj nos i nisam ga lomila što ne znači da neću - napisala je pevačica i ovim putem otkrila pravu istinu o estetskim zahvatima koje je imala na sebi, te jasno poručila da pola od onoga što misle da je radila zapravo nije. 

POZDRAV OD HANE I KATJE! Nataša Bekvalac dobila fotku od ćerki šta rade dok su same kod kuće i sve nasmejala do suza! (FOTO)

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Milos Evic

28.01.2022 07:42

O lepoti svojoj sve je sama rekla . A kada je reč o obrazovanju sve govori njen početak rečenice sa :Znaci .