NJEGA SU SVE ŽENE OBOŽAVALE! Evo kako danas izgleda najzgodniji glumac hit serije Korak napred! (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

“Korak napred”  je bila jedna od najgledanijih španskih serija početkom dvehiljaditih. Glumci serije su u to vreme, na vrhu svoje popularnosti, čak bili i u muzičkim vodama.

Naime, iz serije je nastala muzička grupa “UPA Dance” koja je 2004. godine promenila postavu, ali nije uspela da se održi, te se sastav ubrzo raspao.

 

 

Serija govori o životu mladih umetnika, pa su glumci morali da pored glume usavršavaju i svoje pevanje i ples. Serija je stekla neverovatnu popularnost širom sveta, a vernu publiku imala je i u Srbiji i prikazivana tokom 2005. i 2006. godine.

 

 

Migel Anhel Munjoz, jedan od glavnih glumaca, u seriji je igrao Robera koji je bio najmlađi u svojoj porodici i ponekad je znao da bude bahat i razmažen, ali i beskrajno duhovit. Važio je za najvećeg frajera ne samo na svojoj godini u seriji, već je zaludeo i devojke širom sveta.

Glavni zavodnik iz serije se pojavio u nekoliko filmova nakon što je serija “Korak napred” završila sa emitovanjem, a 2006. godine je izdao i solo album.

Pre nekoliko godina je osvojio prvo mesto u takmičarskoj kuvarskoj emisiji “Master Chef”, a zanimljivo je i da je strastveni ljubitelj joge.

TUGA! Preminuo čuveni glumac i komičar u 86. godini života

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading