REPER OSTAJE IZA REŠETAKA! Ovo je pravi razlog zašto je Numeru produžen pritvor!
Printscreen

Reperu Urošu Radivojeviću (28) poznatijem kao Numero, koji je juče optužen zbog nasilja nad bivšom vanbračnom partnerkom L.C., Prvi osnovni sud u Beogradu danas je produžio pritvor za još 30 dana.

Sud mu je na predlog tužilaštva produžio pritvor zbog postojanja osobitih okolnosti koje ukazuju da bi u kratkom roku mogao da ponovi krivično delo - rekla je portparol suda Bojana Stanković.

REPER OSTAJE IZA REŠETAKA! Ovo je pravi razlog zašto je Numeru produžen pritvor!

Printscreen

 

Numero je, podsetimo, uhapšen početkom januara. Optužnim predlogom koji je juče podnet sudu, tužilaštvo je zatražilo da sud Radivojevića osudi na kaznu od godinu i po dana zatvora zbog krivičnog dela nasilje u porodici, kao i da mu izrekne meru bezbednosti zabrane prilaženja i komunikacije sa oštećenom u trajanju od tri godine. Tužilaštvo je takođe ukazalo da je istražujući ovaj slučaj došlo do saznanja da je on izvršio krivična dela u odnosu na još dve ženske osobe na osnovu čega je formIran poseban predmet protiv njega.

Radivojević se optužnim predlogom tereti da je krivično delo izvršio tokom 2020. i 2021. godine zaključno sa 22. oktobrom 2021. godine, tako što je u kontinuitetu vršio fizičko i psihičko nasilje nad bivšom vanbracnom partnerkom L.C. (u kom periodu su živeli u zajedničkom domaćinstvu). Devojka nasilje nije prijavljivala iz straha i jer je, kako navodi tužilaštvo, okrivljeni stalno emotivno manipulisao njom dok su živeli zajedno.

ZALJUBLJENI KAO PRVOG DANA Muž Helene Topalović oduševio poklonom, evo kako ju je iznenadio!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading