• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

25.01.2022

07:00

"DRAŠKU NE TREBA PEVAČICA SA DVOJE DECE"! Baka gradonačelnika Banjaluke oplela po Tanji Savić - NEĆU JE ZA SNAJKU!

printscreen/ata images

Estrada

"DRAŠKU NE TREBA PEVAČICA SA DVOJE DECE"! Baka gradonačelnika Banjaluke oplela po Tanji Savić - NEĆU JE ZA SNAJKU!

Podeli vest

Dragi Bog neka joj da zdravlje i da reši problem sa mužem, ali neka se okane mog Draška! On je gradonačelnik i ne treba mu pevačica, kaže baka Gospava Stanivuković

Neću Tanju Savić za snajku! Šta će, bre, mom unuku udata pevačica sa dvoje dece, poručuje za Informer Gospava (80), baba gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića. Ona nikako ne podržava ljubavnu vezu svog unuka i folkerke, niti ima želju da upozna nesuđenu snajku.

Foto: printscreen

 

- Nisam upoznala Tanju, nikad je nisam videla! Ma nije ona za Draška, prosto ne ide da on oženi ženu koja već ima dvoje dece, a još je i pevačica! Dragi Bog neka joj da zdravlje i da reši problem sa mužem, ali neka se okane mog Draška! Ma neka i ona i svi ostali ostave mog Draška na miru. On je gradonačelnik i ne treba mu ova priča sa pevačicom - priča za Informer baka Gospava iz naselja Petrićevac kod Banjaluke.

Muž Dušan: Neka radi šta hoće!

Tanjin muž Dušan Jovančević kaže da ga baš briga što njegova žena ima dečka:
- Još se zvanično nismo razveli, ali ona je svakako moja prošlost. Neka radi šta hoće! Svaka škola se plaća, ovu sam baš debelo platio. Ja već imam druge planove, za Tanju tu nema mesta. Samo za Maksima i Đorđa, uvek će tata da ih čeka! U Australiji su imali sve, zdrav i normalan život... 

Ona je čak ubeđena da je fotografija na kojoj njen unuk i pevačica nasmejani poziraju u restoranu - lažna!

Foto: printscreen


- To je foto-montaža sto posto! Nikako ne verujem da je to prava fotografija. Danas svi lako mogu da naprave foto-montažu, nije moguće da su sedeli jedno pored drugog, baš bi on bio na večeri s njom! - kaže Gospava i dodaje da joj unuk ništa nije pričao o novoj devojci:

Foto: ATA Images

- Ranije je svaki dan dolazio na ručak kod mene, obožava moju hranu, ali sad nema toliko vremena... Nisam se skoro ni čula sa unukom, pa ga nisam ni pitala za Tanju. Zovite ga vi, pa ga pitajte ako vas zanima, mene baš briga.

Godinu dana se kriju

Po savetu bake Gospave pozvali smo Draška, ali on po običaju nije odgovarao na naše pozive. Stanivuković ni reč nije rekao o pevačici, s kojom je u vezi još od januara prošle godine, kad su prvi put zajedno viđeni na Jahorini. Tanja, s druge strane, ne želi da otvoreno prizna vezu sa političarem.

Foto: ATA Images

- Bože, kakvo je to pitanje! Imam li ja prava da sačuvam privatnost?! Ne moram da iznosim detalje o ljubavnom životu! Je l' treba da idem na poligraf?! - rekla je Savićeva.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nina

pre 2 godine

Zaista bi ta pevacica trebala da ostavi momka da na miru formira svoju familiju sa njemu dostojnom devojkom a pevacica neka trazi nekog sa decom, nekoga sa kim ima nesto zajednicko. Momak zaista ne shvata sta bi to znacilo da mora da odgaja tudju decu koja su vec po-odrasla pa ce samo da ima probleme jer ih nece moci on vaspitati.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija