OVAKO MALI ŽELJKO DOZIVA TETKU! Cecina ćerka podelila snimak sa pratiocima, svi kažu kako ništa slađe do sad nisu čuli!
Foto: PrntScrn

Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je snimak malog Željka dok je doziva i oduševila mnoge, ali je bilo i onih koji su se slatko nasmejali.

Naime, Anastasija ne krije koliko voli da provodi vreme sa Željkom, te često objavljuje snimke iz njihove svakodnevnice, a najnovijom objavom pobrala je more komentara i svi kažu da ništa slađe nisu čuli.

Foto: Printscreen/instagram

 

U video snimku mali Željko Anastasiju doziva: "Tasija" i to ponavlja više puta. Ovo je nasmejalo i oduševilo Ražnatovićevu te je odmah snimak objavila, a možete ga pogledati iznad.

Foto: Printscreen/instagram

 

Podsetimo, Anastasija Ražnatović zajedno sa dečkom Đorđem Kuljićem kupila je stan na Dorćolu, a nedavno je otkrila da li imaju u planu i da se venčaju.

- Ne znam kad će ta svadbena zvona, moram prvo da budem verena, tako da to morate njega da pitate. Polako idemo. Sad smo napravili taj veći korak, preselili smo se u novi stan. Uživamo i lepo nam je, ne žurimo nigde. Mladi smo i nek sve ide svojim tokom. Nemam sad potrebu da ti ozvaničavam papirom - rekla je ona jednom prilikom za pomenuti portal. 

SJAJNE VESTI Baja Mali Knindža obradovao fanove!

BONUS VIDEO: 

Komentari (0)

Loading