OTKRIVENO GDE ĆE AKI BITI SAHRANJEN! Iako je legendarni pevač godinama živeo u Sloveniji, porodica se odlučila za ovaj potez!
ATA Images

Iako je poslednjih godina, s nevenčanom suprugom Barbarom, živeo u Sloveniji, poslednji ispraćaj prerano preminulog Akija Rahimovskog biće u Zagrebu.

Kako navedeni list sazaje iz izvora bliskih porodici, to verovatno neće biti pre sredine sledeće nedelje, a sve dodatno komplikuje i situacija s korona virusom. Naime, zvanični uzrok smrti Akija biće poznat tek nakon obdukcije, a pre je gotovo nemoguće planirati bilo šta konkretno.

ATA Images

 

Zasad je moguće da će porodica i članovi benda u ponedeljak imati nalaz s uzrokom smrti. Pitanje je kako će sve izgledati i s obzirom na broj zaraženih koronom, pa veća okupljanja nisu moguća. Zasigurno će se naći veliki broj prijatelja, ali i obožavatelja koji će želeti poslednji put da se oproste od legendarnog pevača.

ATA Images

 

Podsetimo, pre par dana operacijom Akiju su ugradili četiri stenta u jednoj zagrebačkoj klinici. Svi oko njega verovali su kako je to kraj ozbiljnim zdravstvenim problemima. Aki se stoga i vratio u Sloveniju, no sudbina je, nažalost, odlučila drugačije i umro je danas u slovenskom Novom Mestu. Uzrok smrti još nije zvanično poznat, ali je poznato da je Aki i ranije imao zdravstvenih problema.

DOBILA JE VELIKI APLAUZ! Ovako je Jovana Jeremić izgledala na prvom javnom nastupu

Komentari (1)

Loading
Davor

23.01.2022 07:32

Baš šteta,veoma cenjen i nadasve odličan umetnik