PEVAČ OBRADIO HIT STAR POLA VEKA! Dule ne odustaje od kvalitetne muzike, a u pitanju je pesma Mikija Jevremovića (VIDEO)
Alo

Pop pevač Dule Lušin nikako ne odustaje od kvaliteta kada je muzika u pitanju. U eri jurenja trendova i hiper produkcije, Dule se odlučio za teži put do publike, obradom pesme koja je bila veliki hit u Jugoslaviji. 

Printscreen

 

Pevač je obradio veliki hit Mikija Jevremovića, “Kad bih znao da je sama” skoro pola veka kasnije, a Duletovu želju za dobrom muzikom podržao je i brat pokojnog Mikija Jevremovića, Zoran.

Na novoj verziji pesme sa Duletom radio je naš poznati pevač i producent Željko Vasić, koji  je stari hit obukao u novo odelo, kako bi ga mlađa publika bolje razumela budući da većina nije bila rođena u vreme kad je ovu pesmu pevao Miki Jevremović.
Pre pesme “Kad bih znao da si sama”, Dule Lušin je imao ništa manje uspešnu autorsku pesmu “Za ime boga”, koja je stigla do velikog finala “MAC AWARDS” ceremonije, kao i pesmu “Litar tuge”.

POSLEDNJE REČI AKIJA RAHIMOVSKOG! Ono što je pokojni pevač rekao sinu tera suze na oči, nisu ni slutili tragičan ishod!

Komentari (6)

Loading
Tajna zena

22.01.2022 20:59

Nije mi lep kao u gimnaziji bio je bas lepotan , par generacija se ozbiljno cimalo na njega. Ali je veci smeker nego tada. Tada se tukao svaki vikend 😆 Zivahan mladic nikad zao. Drago mi je da je uspeo uprkos nesreci koju je doziveo i izneo

Valjevac

22.01.2022 21:43

Bravo Dule,nista manje nismo ocekivali od tebe,samo napred! Ali ljudi,kako njegova devojka izgleda brutalno,kad se samo setim kad smo bili mladji kakvu pometnju napravi kad dodje na bazen,prezgodna,jednostavna,lepa i vrhunska rukometasica! Jedan preozbiljan par vredan divljenja,bravo uspesni ljudi!