BILI SU ZAMALO KUMOVI! Bora Đorđević se uz potresne reči oprostio od legendarnog muzičara i svog bliskog prijatelja Akija!
Foto: Youtube/Printscreen

Pevač Aki Rahimovski preminuo je danas, objavili su hrvatski mediji. Tužnu vest potvrdili su na službenoj Facebook stranici grupe "Parni valjak".

- Za malo nežnosti, na sve ću pristati, za malo nežnosti, da mogu zaspati. Dragi prijatelji, s neopisivom tugom u srcu vam javljamo da je danas, 22.1.2022. zauvek zaspao Aki Rahimovski - piše u objavi.

Naime, Akijeve kolege su počele da se opraštaju od njega na mrežama, a među prvima su to učinili i članovi grupe Riblja čorba.

Alo

 

- Napustio nas je izuzetan čovek i umetnik. Čovek velikog glasa i dobrote, od koga je kako i sam Bora kaže, učio zanat, koji je bio veliki prijatelj, nedostajeće istinski. Počivaj u miru dragi Aki - napisali su oni.

Podsetimo, i sam Aki je jednom prilikom otkrio da je u vreme najvećeg prijateljstva sa Borom Đorđevićem, trebao i da se okumi sa njim.

- Činjenica je da je to trebalo da se desi u mlađim danima, ali to je davna prošlost. I dalje sam prijatelj i sa Borom, a i s tom gospođom, koja sada ima porodicu i svoj život - ispričao je svojevremeno Aki.

ODRASLA JE BEZ OCA Mirka je ime dobila po tati, a o njemu u javnosti gotovo nikada nije govorila

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading