UDALA SE ZA GROFA KOJEG JE UPOZNALA PREKO INTERNETA Voditeljka Granda sada uživa u neviđenom luksuzu, a ovo njena ljubavna priča!
Foto: Youtube/Printscreen

Lidija Skrinjik-Arćeri, nekadašnja voditeljka "Granda" svog sadašnjeg supruga italijanskog grofa upoznala je preko interneta. Ubrzo nakon udaje povukla se iz medija, odselila iz Srbije, a promenila je i ime na društvenim mrežema i zove se Gianluigi E Lidija Archieri.

Lidija je, naime, jednom prilikom otkrila kako se između nje i italijanskog grofa rodila ljubav i sve je počelo sasvim slučajno.

Ona je diplomirala italijanski, a u želji da unapredi svoje poznavanje ovog jezika okrenula se internetu.

- U moje vreme nije bilo "Fejsbuka", ali je istina da smo se upoznali putem "nove tehnologije". Bio je to neki čet, ne znam više ni koji, a ja sam želela da sa nekim komuniciram na italijanskom. Od mnoštva tih ljudi, upoznala sam i mog sadašnjeg supruga. I tako je krenulo, on meni reč, ja njemu reč i eto, danas smo u braku - rekla je Lidija i nastavila:

 

 

- On ima sina iz prvog braka koji je sličnih godina kao i moja deca. Super se slažu, slatki su skroz. Upoznavanje je trajalo tri i po godine i rešili smo da se venčamo. Generalno, ni njemu ni meni to nije trebalo jer oboje imamo brak iza sebe, i taj papir kao papir ne znači mnogo, ali da bismo mogli da rešimo neku papirologiju odlučili smo se na taj korak.

Lidija iz prvog braka ima dvoje dece, ćerku Dariju (27) i sina Matiju (18).

Bivša voditeljka sa suprugom Đanluiđijem Arćerijem živi u Italiji, a njen skroman stan u Beogradu je zamenila vilom.

OVO SU RODITELJI NOVE SNAJKE ĐOKOVIĆA Saška Veselinov preslikana majka, a evo kako joj izgleda otac!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading