UDAVALA SE DVA PUTA, A OVO JE NJEN PRVI MUŽ Dara Bubamara o njemu ne progovara, više puta je hapšen i evo kako izgleda!
Instagram, Vladimir Marković

Pevačica Dara Bubamara pre nekoliko godina razvela se od biznismena Milana Kesića sa kojim ima sina Konstantina, međutim, retko ko zna da se pevačica dva puta udavala, i da je Milan bio njen drugi muž.

Dara je tokom prošle decenije bila udata za Lazara Dugalića, mladića koji je navodno više puta bio hapšen.

Dara se za Lazara u tajnosti udala 2002. godine, a razveli su se nakon pet godina braka. Pevačica je ubrzo počela da se zabavlja sa Milanom Kesićem, za kojeg se udala 2008. godine.

Podsećamo, Lazar je 2003. godine, kako se pisalo u domaćim medijima, proveo šest meseci u zatovru u Nemačkoj zbog sumnje da se bavio švercom automobila.

Instagram, Vladimir Marković

 

- Moj Laki nije kriminalac i ni za šta nije kriv. Sve mu je namešteno. Bilo mi je teško dok je bio u zatvoru i nikada više suza nisam prolila nego tokom tih šest meseci. Išla sam mu u posetu svakog vikenda. To što smo još zajedno najbolji je dokaz koliko se nas dvoje volimo i koliko je naša ljubav jaka. Oduvek sam znala da je Laki savršen za mene. Vredan je, lep, romantičan i nežan. Osim toga, izuzetno je pametan i govori tri jezika. Naše venčanje biće svadba milenijuma, sa hiljadu zvanica - pričala je tada Dara.

Novi skandal dogodio se 2016. godine kada je policija, prema pisanju medija, privela Lakića ispred svingerskog kluba na Novom Beogradu zbog posedovanja narkotika.

 

 

- Ma šta me briga, boli me uvo za njega! Imam svog muža, porodicu i sina, on me ne zanima - kazala je Dara Bubamara kada su je novinari pitali za ovaj slučaj pre pet godine.

OBJAVILA ĆERKINU FOTOGRAFIJU IZ KOVID BOLNICE Mira Škorić zabrinuta, evo šta je poželela svojoj naslednici

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading