NE BI PREŽIVEO TO SUĐENJE! Hasan Dudić razočaran presudom za Šabanovo ubistvo: Zaklao bih ga zubima!
Alo.rs

Brat Šabana Šaulića, Hasan Dudić, šokiran je i razočaran odlukom nemačkog suda koji je juče odredio kaznu za Turčina koji je izazvao kobnu saobraćajnu nesreću.

Za udes u kojem je pored Šabana poginuo i Mirsad Kerić, dok je Slobodan Bobi Stojadinović teško povređen, Alsin Levent dobio je tri godine i tri meseca zatvorske kazne, iako je u toku saobraćajke bio u alkoholisanom stanju.

Hasan kaže da je ovakva presuda u najmanju ruku sramotna.

Printscreen/DW

 

- To je stvarno sramota, meni se moja Sanela juče javila kada su prešli pasošku kontrolu, verujem da sada nema snage ni da priča. Pa kakvi su to sudovi, ne mogu da verujem da je to Nemačka, kakvi su to ljudi? Doći će njima turci glave. Dve porodice je zavio u crno i dobio je tri godine zatvora. Zbog zdravstvenog stanja nisam mogao da odem na suđenje, ne bih preživeo to suđenje. Kunem vam se, zaklao bih ga zubima - ispričao je vidno potresen.

Printscreen

 

Pevač dodaje i da mu brat mnogo nedostaje, kao i da često posećuje njegov večni dom.

- Odem i sve mu pričam šta se događa, pa mu kažem onda da je možda i bolje da ne vidi kakvo je ovde stanje. Događale su se mnoge stvari i to baš u periodu kad je preminuo. Ja živim sam u stanu, nekako sve imam osećaj kao da je on tu i da me čuva - ispričao je pevač sa knedlom u grlu.

ISPLIVALA FOTKA IZ ZATVORA Boki 13 na krevetu sa sedam muškaraca, vidno mršaviji, a ovaj detalj nikome nije jasan!

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Dejan2019

21.01.2022 19:26

Kritikuje ono što ne razume, a promoviše najgore što se može izgovoriti