DA LI PREPOZNAJETE OVU PEVAČICU? Udala se sa 14 godina, pa pobegla od muža, odbila je prosidbu Saše Popovića, a evo o kome je reč (FOTO)
Foto: Printscreen/instagram

Fotografija popularne srpske pevačice kruži društvenim mrežama, a mnogi nisu mogli da prepoznaju o kome se radi.

Pevačicina slika gde ima riđu kosu i crveni ruž osvanula je na stranici "estradni muzički vremeplov", a nizali su se komentari.

U pitanju je pevačica Zlata Petrović koja danas izgleda drugačije, ali i dalje važi za jednu od najlepših pevačica.

Foto: Ataimages

 

Podsetimo, Zlatin privatni život mnoge intrigira. Sa svega 14 godina Zlata se udala, nju su majka i očuh obećali bez njenog pristanka. Dve godine nakon udaje pobegla je od svog muža.

Poznato je da su ona i Saša Popović bili u vezi nekoliko godina, ona je iznela da ju je Saša zaprosio na njen 27. rođendan, ali ga je ona odbila jer je, kako kaže, "zaprosio me je u pogrešnom trenutku".

E-stock

 

Zlata Petrović započinje vezu sa popularnim pevačem Hasanom Dudićem, koju nešto kasnije krunišu brakom. Iz ovog braka dobijaju sina Mikija. Nakon braka sa Hasanom, Zlata se zabavljala sa Zoranom Pejićem Pejom, popularnim voditeljem, za kog se kasnije udala. Iz braka sa Zoranom dobila je sina Jovana, ali ni ovaj brak nije potrajao. Zoran i Zlata se razvode, ali ostaju u dobrim odosima zbog deteta. Nije nikada osporavala da je imala afere sa oženjenim muškarcima, ali kako kaže nikada nije bila razlog za okončanje njihovih brakova.

IMATI DOBROG PARTNERA JAKO JE BITNO! Popularni glumac snimio je vrele scene sa Natašom Ninković, a sada je progovorio o tome

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Dragana N

22.01.2022 21:28

Ja bih pre rekla da je ovo Zorica Markovic, uopste ne lici na Zlatu, a mnogo lici na Zoricu.