POVEZIVALI SU JE SA MNOGIMA! Buran ljubavni život Jelene Rozge sve intrigira, spajali su je sa pevačevim sinom, a evo šta je istina
Printscreen/Amidži šou

Pevačica Jelena Rozga važi za jednu od najpopularnijih zvezda u regionu. Hitovi, uspešna karijera i posećeni koncerti, ali joj po svemu sudeći ne ide u ljubavi. Mediji su je povezivali sa 11 godina mlađim klavijaturistom grupe „Magazin“ i sinom Tončija Huljića, Ivanom. Međutim, Jelena je ovo demantovala.

Jedan od njenih najpoznatijih momaka je član benda „2Cellos“ Stejpan Hauser. Ona je dve i po godine bila u emotivnoj vezi sa njim, a bili su u međuvremenu i vereni. Iako su joj mnogi predviđali brak i decu, do toga ipak nije došlo.

 

 

- Ovim putem želim obavestiti medije da smo Stjepan i ja odlučili da prekinemo našu vezu i krenemo svako svojim putem. Iza nas ostavljam lepe uspomene i okrećem se budućnosti i novim životnim radostima. Zahvaljujemo medijima na razumevanju što o ovoj temi više ne želimo da pričamo. To je naša zajednička odluka i molim vas da je poštujete - jasna je bila pevačica, koja po svemu sudeći ne želi da tuguje i spremna je za nove ljubavi.

Tokom 2020. godine odjeknula je vest u medijima da je pevačica navodno sa 12 godina mlađim dečkom koji je iz Beograda.

- Razlika od 12 godina ne pravi im nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Posle Stjepana Hausera, koji je prema njoj bio loš, bio joj je više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost - naveo je tada pomenuti časopis.

 

 

Kako se tada navodila, Rozga je želela da njihova veza bude tajna.

- Jelena ne želi da izgubi privatnost i sreću koju pored tog dečka ima. Odmah na početku ga je zamolila da ni po koju cenu ne otkriva da je s njom. Za njih znaju samo najbliži prijatelji i sigurno još neko vreme neće biti spremna da javno istupi i kaže da je zaljubljena u toliko mlađeg muškarca. Ipak, planiraju zajedničku budućnost i pitanje je dana kada će morati da obelodane vezu - ispričao je tada izvor pomenutog magazina.

U međuvremenu, Rozga je po svemu sudeći našla novog momka o kojem i dalje ne želi da priča javno.

 

 

- Partner je neko ko treba da vaš život upotpuni i da tu sreću delite i zajedno je stvarate ali svakako da nisam mišljenja da osoba može biti srećna samo onda kada je u emotivnoj vezi. Što se medija i novinskih naslova tiče, godinama se piše i pisaće se. Ali ja više na to i ne obraćam paznju. Mogu vam reći da sam srećna - istakla je pevačica u novogodišnjem intervjuu.

Po svemu sudeći Jeleni Rozgi nikako ne polazi za rukom da stane na ludi kamen. Ostaje pitanje zašto do toga još uvek nije došlo, ali možda u skorije vreme pevačica demantuje sve medije i sa svojim navodnim mlađim izbranikom stane pred oltar.

NAKON TUŽBE I PLJUVAČINE! Pevač je bio u žestokom sukobu sa Lazićem, a evo kako je protekao susret uživo!

Komentari (1)

Loading
Lio

21.01.2022 17:12

Ništa od toga nije tačno. Ona je već dugo u vezi sa svojom me adžericom Gordanom