EVO KO JE OSUĐENI UBICA ŠABANA ŠAULIĆA Ima turske korene, nema  stalnu adresu boravka i bavi se ovime
Printscreen

Skoro tri godine nakon tragedije u kojoj su stradali Šaban Šaulić i njegov klavijaturista Mirsad Kerić, a kum Slobodan Stojadinović teško povređen, danas je u nemačkom gradu Giterslou održano suđenje Alsinu Leventu.

Nemac turskog porekla osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od tri godine i tri meseca, prenosi "Dojče vele".

Nemački portal westfalen-blatt.de objavio je februara 2020. više detalja o sudbini osuđenog, koji je inače rođen u Nemačkoj, ali ima turske korene i bavi se povremenim poslovima. Ubrzo nakon nesreće određen mu je pritvor jer njegova devojka živi u inostranstvu, pa se sumnjalo da će pobeći, pri čemu nije mogao sudu dostaviti adresu stalnog boravišta.

Ilustracija

 

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, u blizini Bilefelda, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

Nedaleko od grada gde je nastupao ispred njih se dogodio saobraćajni udes te je ta deonica puta bila zatvorena, a oni su bili prisiljeni da se zaustave ispred samog mesta nezgode. U tom trenutku vozač koji je bio u alkoholisanom stanju i bez vozačke dozvole je udario u vozilo u kojem se nalazio Šaban sa muzičarima Mirsadom Kerićem i Bobanom Stojadinovićem.

Alo/Rajko Ristić

 

Od siline udarca, prema tada nezvaničnim informacijama, Šaban je doživeo teške telesne povrede, dok je Mirsad bio teško povređen, a lekari su se borili za njegov život. Nažalost, od zadobijenih povreda, Mirsad je preminuo u bolnici. Boban Stojadinović koji je sedeo na zadnjem sedištu tom prilikom je zadobio lakše telesne povrede.

Kako su pisali tamošnji mediji, vozač koji je upravljao putničkim vozilom koji je udario u auto u kojem se nalazio Šaban upravljao je automobilom brzinom većom od 180 kilometara na čas.

VREDE MILIONE! Jedna noga Hajdi Klum krije posebnu tajnu i zbog toga je jeftinija od druge

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading
Kiza

20.01.2022 22:14

Pa vise je dobio nego sto ovde dobijaju vozaci kada ubiju nekoga

zora

21.01.2022 06:25

Sud ga nije proglasio ubicom. Nije planirao ubistvo, bio je to nesretan slucaj. Za slicne aksidante pod alkoholom ili ne u Srbiji se dobija slicna kazna i covek se ne tretira ubicom bilo da se nastradali zove Saulic ili Petkovic.