OTKRIVENI DETALJI SVADBE DARKA I BARBARE Slaviće se dva dana, šatra je spremna, a ova pevačica je specijalan gost
Foto: Printscreen/instagram

Darko Lazić verio je devojku Barbaru Bobak na zajedničkoj turneji u Americi.

- Jednostavno našli smo se i živimo zajedno, volimo se smatram da je to potpuno prirodno da idemo dalje svadba, pa deca, pa lagano - rekao je pevač za gore pomenuti portal, a Barbara otkrila da li je očekiala veridbu.

- Naravno da sam očekivala, šta sam se useljavala onda (smeh). Nisam reagovala, nije bilo grandoizno jer ja to ne volim. Ja sam samo molila Boga da ne bude neko klečanje i neke gluposti, očekivala sam ali se nisam iznenadila - iskrena je Darkova izabranica.

Foto: Printscreen/instagram

 

Ljubavni život pevača oduvek intrigira javnost, a o odnosu Barbare sa njegovom majkom dosta se nagađa. Međutim, Darko je odlučio da, jednom za svagda, stavi tačku na ove spekulacije.

- Iskreno, znaš koliko mene zabole d**e kome se Barbara dopada, meni se dopada najviše na svetu. Mogu ja da se ne dopadam njenima i ona mojima zabole me d**e. Ja živim sa njom, ja je ženim, ja sa njom ležem i budim se, meni se dopada najviše na svetu i ćao. Šta ima ja kome da polažem račune? Meni je bitno da se meni najviše sviđa i to je to - jasan je bio on.

Foto: Ataimages

 

Budući supružnici ne gube vreme i svadbu planiraju već u junu mesecu na kojoj će biti preko 800 zvanica. Nemaju dilemu ni kada je u pitanju pevačica koja će im ulepšati ovo veselje koje će trajati čak dva dana.

- Vendi. Ja bez Vendi neću da pravim svadbu, već smo je zvali. Ona je veliki prijatelj, čovek i duša. Jedna jako inteligentna osoba koju cenim i poštujem. Svadba će biti u junu, ako Bog da. Prvi dan će biti sala, kulturica, a drugi dan šator, skrnavljenje idemo do kraja - rekao je Darko.

TRBUŠNJACI I DUGE NOGE U PRVOM PLANU Anastasija napravila haos na društvenim mrežama novom fotkom, svi gledaju samo u jedan detalj! (FOTO)

BONUS VIDEO:

Komentari (1)

Loading
Seki

21.01.2022 03:19

Dvije obicne budale samo neznam koliko ce im potrajati taj brak jer je ovaj lik poznat kao promiskulent