SAMO SE ČULO: LEZITE PIŠTOLJI! Pevačica je žarila i palila devedesetih, a sada otkrila tamnu stranu svoga posla
Foto: Printscreen/instagram

Za devedesete se vezuju teška vremena, a pevačica Vanesa Šokčić je često pevala i na proslavama raznih kriminalnih grupa koje su tada harale. Za svoju bezbednost nikada nije strahovala, ali se prisetila jedne situacije na nastupu.

- Nisam se nikada uplašila za svoj život. Nisam nikad imala problem kada sam pevala na takvim proslavama, ali se desio problem na gostovanju u diskoteci. U Nemačkoj smo pevale Milena Plavšić i ja i upali su unutra: 'Lezite, pištolji'... Ležale smo ispod stola jedno 15 minuta i onda su odveli gazdu - ispričala je.

 

 

Pevačica je i dalje tražena, a tome svedoči i to što se pojavila u jednoj epizodi serije "Južni vetar".

- Od kada sam se pojavila u seriji počela je ponovo euforija kao devedesetih. Vratila su mi se sećanja iz tog doba i nije slučajnost što sam baš ja odabrana za tu scenu - izjavila je pevačica za gore pomenuti list, koja ipak smatra da je pevanje ono čime se bavi, pa kao glumica ipak ne želi da se oproba, za razliku od nekih njenih koleginica.

STAVIO JE MASKU PREKO LICA I SNIMIO VIDEO ZA MENE Vesna Đogani se požalila na neprijatnu situaciju, pa odmah prijavila slučaj

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading