PRVO SLAVLJE SA NASLEDNICOM! Katarina Grujić pokazala dirljive fotografije iz svog doma sa porodicom, raznežiće vas ovaj prizor!
Foto: Printscreen/instagram

Popularna pevačica Katarina Grujić koja je nedavno dobila ćerkicu Katju, pohvalila se na Instagramu kako je ovo prva slava koju slavi sa naslednicom.

Katarina uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem danas slavi slavu Sveti Jovan, pa je podelila trenutke iz svog doma. Ona je objavila fotografiju sveštenika, sveća, kolača i trpeze, a potom i svoju sa Katjom.

- Naša prva zajednička slava! Živote moj, nek' ti Jovan Krstitelj podari zdravlje, sreću i ljubav - napisala je Katarina ispod fotografije sa naslednicom koja je raznežila sve na društvenim mrežama.

Podsetimo, nedavno su komšije Katarine i Marka otkrile detalje dešavanja posle njenog porođaja.

- Ta dva dana je bila opšta ludnica. On je pocepan hodao po ulici, pripit. Dekorateri su unosili cveće, balone. Pokloni i dan danas stižu na adresu, a bake dolaze da čuvaju unuku dok mama ode do frizera ili kozmetičara. Kaća izgleda kao da se nije porodila, i uvek je sređena kao da nema bebu u kući. Sve postiže očigledno. Ne znam da li imaju dadilju, ali patronažnu sestru znam da su plaćali da im dolazi svaki dan. Lep su par njih dvoje iako mi kao poznate ličnosti nisu privlačili pažnju - govorila je nedavno komšinica.

OGLASIO SE LUKAS IZ BOLNICE! Pevač zadržan na lečenju, otkrio zbog čega je hospitalizovan

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading