DA JE UBIO DVA PSA VEĆU KAZNU BI DOBIO! Burne reakcije nakon skandalozne presude za ubistvo Šaulića, otkriveni novi detalji drame u sudnici!
Printscreen

Skoro tri godine nakon tragedije u kojoj su stradali Šaban Šaulić i Mirsad Kerić, a kum Slobodan Stojadinović teško povređen, danas je u nemačkom graduz Giterslou održano suđenje Alsinu Leventu. Nemac turskog porekla osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od tri godine i tri meseca, prenosi "Dojče vele".

Ni porodica Šaulić, kao ni porodica Kerić, nisu zadovoljni epilogom suđenja, a Mirsadov sin Denis Kerić je u jednom trenutku i pobesneo.

Naime, kako je najpre predložena kazna za Leventa bila godinu dana i osam meseci, mladić je ustao i usred suđenja napravio skandal! On je napao optuženog, kao i njegovog advokata, izgovarajući psovke i neprimerene reči.

Kada je, na kraju procesa, Alsinu izrečena kazna zatvora u trajanju od tri godine i tri meseca, Kerićev sin takođe nije bio zadovoljan. On je tada besno napustio sudnicu, nakon čega se poverio prijatelju i potvrdio da je napravio skandal u sudnici.

DA JE UBIO DVA PSA VEĆU KAZNU BI DOBIO! Burne reakcije nakon skandalozne presude za ubistvo Šaulića, otkriveni novi detalji drame u sudnici!

Printscreen

 

- Njega je najpre iziritiralo to što je tražena kazna od godinu dana i 8 meseci zatvora. Priznao je da je skočio i napao optuženog. Smatra da je kazna i dalje blaga i da je presuda skandalozna. Ponavljao je da je odluka suda bruka i sramota, da je suđenje katastrofalno! Da je ubio dva kučeta, veću bi kaznu dobio, nego što je dobio za smrt dva čoveka - kaže njegov prijatelj.

Podsetimo, pevač narodne muzike Šaban Šaulić poginuo je u stravičnoj saobraćajnoj nesreći u februaru 2019. kod gradića Gitersloh, u blizini Bilefelda, kada je pijani vozač udario od pozadi auto u kome je bio Šaulić. Nakon završenog nastupa u Bilefeldu, gradu na severpoistoku Nemačke, Šaban je sa muzičarima otišao u hotel kako bi pokupio stvari, a nakon toga se zaputio u aerodrom u Diselodorf, gde je imao let za Beograd.

OČEKIVALI SMO U NJEMU MAKAR TRUNKU LJUDSKOSTI! Prva izjava Goce Šaulić nakon skandalozne presude Šabanovom ubici, slomljena od bola!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading