ŠTA TE JE*ENO BOLI UVO?! Goca Tržan nikad burnije reagovala, razvezala jezik o bivšem mužu, Raši i ćerki, ovo je prvi put iznela u javnost! (VIDEO)
Nikola Todorović/Alo!

Pop pevačica i neostvarena glumica, kako sebe naziva Gordana Goca Tržan (47), ušla je u 28. godinu bavljenja šou-biznisom. Ovladala je savremenim postulatima koji vladaju industrijom zabave, ali se nije odrekla muzike kao osnovnog zanimanja.

Uspešna je influenserka i jutjuberka, a u svojim vlogovima govori o stvarima koje je inspirišu. Kreira i personalni rijaliti šou „Moj savršeni brak“ u kome publici pokazuje detalje svakodnevice svoje tročlane porodice.

Gostujući u emisiji „Milizam“ Goca je otvoreno govorila o svom prvom i propalom braku i objasnila kako je uspela da se medijski i privatno izdigne iznad cele situacije u kojoj se njen bivši suprug da bi pravdao svoje bitisanje u medijima kačio na njeno ime i prezime.

Nikola Todorović/Alo!

 

- Uprkos pritiscima čak i iz moje porodice da svima zapušim usta i kažem kako je bilo, nisam želela da pričam o tome. Ne želim da prljam odnos sa svojim detetom, sa sadašnjim suprugom - počinje pop zvezda, i dodaje:

- Stoji meni iza zuba i rekla bih svašta, ali onda zastanem i kažem sebi da imam dete. Ona ima 15 godina i ima socijalne mreže. Morala sam da naučim da novinarima kažem: „Idemo, sledeće pitanje“. U ovoj celoj situaciji se ne radi o meni, već o mom detetu. Kao roditelj moram da stanem ispred nje, jer talasi koji udaraju u nju prvo moraju da udare u mene - ističe ona.

Nikola Todorović/Alo!

 

Pričajući sa knedlom u grlu o izazovima koje je savladavala kao majka, Goca je dala i definiciju bezrezervne ljubavi.

Duhovitu, iskrenu, ali pre svega emotivnu emisiju „Milizam“ sa Gocom Tržan, autora i voditelja Milija Čolića pogledajte na Jutjub kanalu Alo! novina, danas u 15 sati.

U razgovoru sa Milijem Goca je objasnila i kako funkcioniše njen posao i priznala da na sceni igra posebnu ulogu, a takođe se posle 20 godina osvrnula i na koncert za jednog čoveka koji je zauvek upisan na listu domaćih estradnih misterija.

CECA GRMI U MINIĆU! Ražnatovićeva se pojavila na snimanju Zvezde Granda, a kada se skinula stajlingom je raspametila sve prisutne!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading