NE DAM ĐINI DA SNIMA BANALNOSTI Haris Džinović progovorio o vaspitanju dece, pa otkrio u kakvom je odnosu sa ćerkom Tiktokerkom
Alo

Pevač Haris Džinović (70) tvrdi da svet polako klizi u propast jer mlađe generacije sve manje imaju interesovanja za stare zanatske poslove, koji su mahom vredniji od menadžerskih, koje tinejdžeri radije biraju u današnje vreme. On je u jednoj emisiji ispričao da je šteta što je sve manje ljudi koje zanima posao molera, vodoinstalatera i građevinara jer, kada nastane problem u kući, ubuduće nećemo imati koga da zovemo da popravi kvar.

alo.rs/printscreen

 

- Sramota je što roditelji danas ne daju deci da počnu da se bave raznim vrednim zanatima. Ne može se kuća napraviti bez toga. Ako nema majstora, nema sigurnosti u rukama. Deca se danas šalju u privatne fakultete i bave se menadžmentom umesto zanatima, koji, kad ih imate u rukama, kasnije mnogo vrede. To je, na neki način, siguran posao. Imamo lekara, oni su neophodni, ali šta će nam toliko menadžera u državi? Ne znam da zamenim cev u kupatilu kad pukne i kad krene voda, pa moram da zovem majstora. Sijalicu ne umem da zavrnem. Sve je manje molera, vodoinstalatera, građevinara... Znam da je to sramota, ali nisam sposoban da znam svaki zanat. Čovečanstvo će da izumre kad izumru zanati, koga ćemo da zovemo za nekoliko godina, kad niko ne bude hteo da drži alat u rukama - priča Haris i nastavlja:

Alo

 

- Svi znate da gradim kuću, majstori su skupi i prezauzeti. Ne možete čoveka da nađete da dođe, a kod mene neće ni preko veze, iako sam Haris Džinović. Od dece pravimo generacije koje su nesposobne da se snađu, a roditelji toga nisu svesni. Tek se kasnije vidi da postoji problem.

Džinović je potom objasnio da se trudi da ćerku Đinu i sina Kana izvede na pravi put, ali i da ga previše ne raduje činjenica da njegova naslednica najviše vremena provodi na društvenoj mreži Tik-tok.

Ataimages

 

- Melina se bori s ćerkom zbog puberteta oko svega i svačega, ali ja nemam tih problema jer mi ona ne priča sve što joj se dešava u životu. Sin Kan igra košarku, sve sam mu omogućio da bi mogao da bude uspešan i tu mu pomažem sve dok ima volju da uspe. Ne znam da l' će biti nešto od njega, to on zna. Ćerka Đina se bavi Tik-tokom, niko je nije terao i ne znam koliko je to isplativo i vredno. Ne dam joj samo da snima banalnosti. Najviše mi je drago što deca ne piju i nisu poročna, a čime će se sutra baviti očigledno je manje važno - tvrdi pevač.

Džinović kaže da još uvek nije otišao u studio da snimi nove pesme jer je lenj, a kolega Željko Joksimović ga svakodnevno poziva da dođe da bi radili zajedno.

- Sa Željkom se čujem redovno i svaki put kad razgovaramo, pita me kad ćemo da se nađemo u studiju da pravimo nove pesme. Ja ga tad pitam: "A da li si ti nešto napravio što ja mogu da čujem kad dođem?", pa se onda smejemo zajedno. Trebalo bi da odem, ali sam lenj. On je često u studiju i stvarno je vredan. Dakle, u meni je problem trenutno - tvrdi pevač.

ĐANIJU UKRALI TABLICE! Pevač doživeo haos u Nišu, obratio se Slađi i šokirao izjavom gde će prespavati!

BONUS VIDEO:

Komentari (2)

Loading