NOVAK POSTAJE STRIC?! Đoletova devojka zaintrigirala sve objavom, lepe vesti u domu Đokovića, a tu nije kraj iznenađenjima!
FOTO: Aleksandar Nalbantjan

Dok se svetska i domaća javnost neprestano bave situacijom u kojoj se našao Novak Đoković zbog deportacije iz Australije, čini se da se u njegovoj široj porodici živi životom punim ljubavi. Kako je Alo! prvi pisao uz paparaco fotografije, njegov najmlađi brat Đorđe Đoković je u vezi sa voditeljkom Saškom Veselinov.

Par je neprestano zajedno, a od 10 meseci koliko su u vezi već tri meseca žive zajedno. Razmišljaju o kupovini nove, veće i luksuznije nekretnine, a izvor je za Alo! tvrdio da je sasvim moguće da na proleće stanu i na ludi kamen.

Saška i Đorđe se ne oglašavaju, ali zgodna voditeljka je poslednjim storijem na Instagramu zaintrigirala pratioce i domaću javnost kada je uz fotografiju svog kućnog ljubimca ostavila i veoma dvosmislen komentar da je u drugom stanju i da će Đorđe možda biti tata, a Novak stric?!

NOVAK POSTAJE STRIC?! Đoletova devojka zaintrigirala sve objavom, lepe vesti u domu Đokovića, a tu nije kraj iznenađenjima!

Foto: Printscreen

 

- Pipi se kod kuće oseća kao da je u životinjskom carstvu, inače je mnogo ljubomoran - počela je Saška i začinila stvar:

- Ne znam kako će prihvatiti novog člana kada bude stigao, ali mu ribice odgovaraju jer mi ne prilaze. Sve mu diraj, samo Sašku ne! - završila je voditeljka svoju tajanstvenu objavu, a pratioce i javnost ostavila u rebusu. 

TEODORA I NINO DEMANTOVALI SPEKULACIJE! Pevačica i košarkaš najnovijom objavom demantovali glasine, par uživa u ljubavi!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading