TAJNI POVRATAK U SRBIJU! Arkanov sin živi kod žene u stanu, nakon što su mu tasta uhapsili zbog 20.000 evra!
EPA/STRINGER

Sin Željka Ražnatovića Arkana Nikola (39) vratio se iz Sjedinjenih Američkih Država u Srbiju, a u subotu je tajno bio na pomenu svom ocu, ubijenom pre 22 godine u beogradskom hotelu „Interkontinental”.

EPA

 

Nikola se u Srbiji oženio ćerkom biznismena Obrada Sikimića (63), nekadašnjeg vlasnika privrednog društva, koji je uhapšen 2018. zbog sumnje da je sa saradnicima oštetio firmu iz Zagreba za 20.000.000 evra.

- Nikola je godinama živeo u Los Anđelesu sa majkom Natalijom, Arkanovom prvom ženom, bratom blizancem Vojinom i sestrama Mašom i Milenom. Svi su tamo završili fakultete i retko su dolazili u Srbiju. Prvi put Nikola je bio na pomenu ocu 2015. godine – kaže izvor za pomenuti portal.

U međuvremenu, Nikola je počeo da se zabavlja sa Кaćom Sikimić, koja je mlađa od njega desetak godina, a u aprilu 2019. su dobili i ćerkicu.

- Nikola živi sa suprugom i ćerkicom u njenom stanu na Vračaru, a nedaleko odatle ima svoj stan koji mu je ostao od bake Slavke, Arkanove majke. Radi za jednu američku kompaniju i dobro zarađuje. Međutim, on ne želi da se zna da je u Srbiji, pa maksimalno izbegava medije – navodi sagovornik.

IZVAJANO TELO! Kuma Ane Ivanović se pohvalila na društvenim mrežama, godinama vešto čuva sve tajne o slavnoj teniserki!

Komentari (0)

Loading