OVO JE LUKSUZNA VILA POZNATOG PEVAČA! Miloš Bojanić poseduje preskupu nekretninu, a evo kako ona izgleda i za koliko se izdaje! (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Sa pojavom korona virusa, pevač Miloš Bojanić se povukao u ilegalu kada su mediji u pitanju, međutim, pevač ponekad odradi neki nastup, a zanima se i drugim stvarima.

Naime, dobro je poznato da Miloš uvek nešto gradi kada su u pitanju nekretnine. Prethodno leto Bojanić je proširivao svoju vilu u Baošićima, u kojoj su nekada uživali samo njegovi prijatelji i porodica. 

Vila u Baošićima nije jedina koju Bojanić poseduje. Osim pomenutih nekretnina, pevač ima i kuću na obroncima Fruške gore. 

U njoj su prvobitno živeli on i njegova supruga Branka, potom su odlučili da je prodaju, ali kako se nije našao kupac koji bi izdvojio sumu koju su tražili, Bojanići su odlučili da i od nje naprave biznis.

OVO JE LUKSUZNA VILA POZNATOG PEVAČA! Miloš Bojanić poseduje preskupu nekretninu, a evo kako ona izgleda i za koliko se izdaje! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Nakon neuspele prodaje, Miloš i Branka su odlučili da pomenutu vilu izdaju, i to za 300 evra dnevno. 

Iako iznajmljivanje ove luksuzne nekretnine nije jeftino, poznato je da se pevaču ovaj biznis i te kako isplati.

Naime, ljudi je iznajmljuju za raznorazne proslave, ali i za odmor, jer Miloševa kuća je pravi raj za uživanje. Ovu nekretninu lepom čine bazen u dvorištu, ali i bazen u kući koji omogućavaju potpuno uživanje u bilo kojem periodu godine

Pevač je, kako je jednom prilikom rekao, u ovu nekretninu uložio oko milion i po evra.

NE KRIJU DA SE DOBRO PROVODE! Ovako Jelisaveta i Miloš uživaju na ovoj luksuznoj destinaciji, poznati par otkrio svaki detalj raskoši

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading