O OVOME SE ĆUTI! Lepa Brena sa Bobom pokreće novi biznis, zaradiće hrpu para!
Promo

Pevačica Lepa Brena i Saša Popović nedavno su prodali svoj udeo u "Grand" produkciji i prihodovali po 15 miliona evra.

Saša Popović je već otkrio da je novac uložio u nekretnine, dok je Lepa Brena priznala da planira novi biznis, ali i dalje nije otkrila o čemu se radi.

E-stock

 

Sada je otkriveno da Brena planira da izgradi skijalište i hotel na Trebeviću iznad Sarajeva, prenosi Klix.ba. Ona bi sa suprugom Slobodanom Bobom Živojinovićem krajem januara trebalo da dođe i napravi finalni dogovor s nadležnima u Opštini Istočni Stari Grad s obzirom na to da je ovaj infrastrukturni projekt planiran na širem području Brusa.

Kako mediji u Bosni i Hercegovini prenose, skijaška staza bi trebala da se prostire od repetitora do Brusa, a pored nje će biti izgrađen hotel.

Miloš Nadaždin, Promo

 

Skijalište bi trebalo da ima dve staze dužine od 700 metara s jednim ski-liftom, a infrastrukturni projekat je planiran u sklopu Parka prirode Trebević.

U projektnoj dokumentaciji je stajalo da bi Sarajevo bilo jedan od retkih, ako ne i jedini glavni grad koji bi imao skijašku stazu s pogledom na grad. Prema idejnom projektu, predviđena je izgradnja ski-staze i ski-lifta (dvoeda) te osiguranje sistema veštačkog zasneživanja. S tim u vezi u planu su i objekti za održavanje i upravljanje ski-sistemom te prateći ugostiteljski objekti uz skijaške staze.

RODITELJI UCENJUJU HARISA! Otac i majka poznatog pevača odlučni u svojoj nameri: Ili se ženi ili ostavi Radu!

Komentari (0)

Loading