RODITELJI UCENJUJU HARISA! Otac i majka poznatog pevača odlučni u svojoj nameri: Ili se ženi ili ostavi Radu!
Foto: Printscreen/instagram

Veza Rade Manojlović i Harisa Berkovića traje već dugi niz godina, a par nisu pratili skandali, već su oni svoju ljubav čuvali sebično za sebe, ne dozvolivši da im bilo ko remeti idilu.

Alo

 

Ipak, kako mediji saznaju, pevačica i njen devet godina mlađi partner, mogli bi uskoro da ozvaniče svoju vezu na nagovor roditelja, budući da Harisa navodno roditelji savetuju da je vreme za to.

- Na samom početku njihove veze Harisovi nisu baš bili oduševljeni snajkom, ali godinama su je zavoleli i sada je gledaju kao ćerku. Baš zbog toga su nedavno Harisa stisli i obavili s njim ozbiljan razgovor. Šest godina su u vezi, a ne razmišljaju ni o venčanju, ni o deci. Rada bi volela da se ostvari kao majka, ali ona neće da forsira Harisa, jer on smatra da je još mlad da se ostvari kao roditelj, i ona to poštuje. A, njoj godine ipak idu, ima 37, vreme je da rađa - priča za pomenuti mediji izvor blizak paru.

Alo

 

- Radin tata ih više i ne pita oko dece, digao je ruke od toga, ne nada se, nego kad se desi, biće presrećan, neće da razmišlja o tome jer se samo nervira. Harisu su nedavno njegovi rekli: Ili ženi Radu ili je ostavi. Njoj godine idu, nije u cvetu mladosti, ako nećeš da se ženiš i ostvaruješ kao otac, pusti devojku da nađe svoju sreću. Ona treba već da se ostvari kao majka. Vidi šta ćeš, ovako ne možeš više sa njom". Zapretili su Harisu, a kada je to preneo Radi, ona je bila iznenađena, a imam utisak i da joj je bilo drago, jer je osetila njihovu podršku - završava izvor za medije.

SRAMAN POTEZ! Tamara Đurić se pući i pokazuje trbušnjake dok uspavljuje dete!

Komentari (0)

Loading