OPASNO DOBAR FRAJER! Isplivale fotke Jovana Memedovića, ženama proradili leptirići u stomaku!
Foto: Printscreen/instagram

Tv lice Jovan Memedović iako je ušao u sedmu deceniju života i dalje mami udahe lepšeg pola.

Memedović je interesovanje kod žena budio i u mladosti, ali priliku da vidimo te fotografije imamo retko, jer voditelj voli da deli iskustva iz prirode i raznih predela sveta.

Međutim, pojavila se fotografija iz studentskih dana, Jovana i njegovih prijatelja, a mnogi korisnici društvenih mreža uporedili su ga sa Marlon Brandom, Travoltom i Robertom de Nirom, dok komentari lepšeg pola ni ovaj put nisu izostali.

- Sećam se leptirića u stomaku kad ste se pojavili na televiziji. Bogami, evo ih opet - napisala mu je jedna obožavateljka.

RANIJE SAM MU KOPALA PO TELEFONU Vanja Mijatović otkrila detalje iz svog privatnog života, a ova koleginica će joj biti kuma

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Pera Detlic

17.01.2022 15:45

Moj deda nije bio preterano lep ali je u gacama imao buzdovan Marka Kraljevica pa ga zene jurile i napadale ko pcele na med.

Dejan Vukovic

17.01.2022 20:33

Mislim da je covek jako obrazovan, pametan i sarmantan te samim tim i uspeva da osvaja zenska srca. Sto se tice njegovog mladolikog izgleda, mislim da glavnu ulogu je odigrao suplement spermidin koji je sve vise u upotrebi kod poznatih licnosti