LEPA BRENA OSTALA BEZ PARA! Pevačica na mukama, mora da vrati pozamašnu svotu novca!
TV Prva printsc

Lepa Brena, Zlatan Stipišić Džiboni i Nina Badrić trebalo je da budu glavne zvezde dočeka Nove godine u Budvi, koji je zbog pogoršanja epidemijske situacije otkazan. Međutim, kako su pevači već uzeli polovinu honorara unapred, sada su dužni da taj novac vrate, ili da eventualno imaju nastup u ovom crnogorskom gradu u narednih 12 meseci, pišu pomenuti mediji. 

LEPA BRENA OSTALA BEZ PARA! Pevačica na mukama, mora da vrati pozamašnu svotu novca!

Miloš Nadaždin, Promo

 

To je zvanično potvrđeno pomenutom mediju iz Turističke organizacije Budve, nakon punih mesec dana od kada su im uputili zvanični dopis, a potom i urgenciju. Samo za ove tri muzičke zvezde izdvojeno je neverovatnih 130.000 evra, od čega je polovina uplaćena na njihove račune krajem prošle godine.

Kako se navodi u odgovoru, Džibonijev ugovoreni honorar je bio čak 80.000 evra, dok je Lepa Brena ugovorila znatno nižu cenu u odnosu na njega, 35.000 evra. Turistička organizacija je pevaču uplatila avans u iznosu od 40.000, dok je njegova koleginica iz Srbije unapred uzela 17.500 evra.

TUŽNA ŽIVOTNA PRIČA GOCE LAZAREVIĆ TERA SUZE NA OČI: Majka je poginula kada je krenula da nas vidi, otac je bio surov i grub!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Vesna

17.01.2022 01:13

Jao tako mi jr zao sto su ostali bez para, place mi se