JOŠ UVEK VERUJE U LJUBAV! Nataša Bekvalac nakon emotivnih brodoloma otvorila dušu, pa bila iskrena po pitanju muškaraca!
Printscreen

Popularna i atraktivna pevačica Nataša Bekvalac putem svog Instagram profila razgovarala je sa fanovima, a ovom prilikom dotakla se brojnih zanimljivih tema. Bekvalčeva je započela razgovor o nastavku serije “Seks i grad”, a komentari njenih pratilaca samo su se nizali.

Naime, neki od njih inspirisali su pevačicu da otkrije pojedine detalje o svom životu.

Sviđa mi se serija, neka svi vide da ima života i zabave i u pedesetim – prokomentarisala je jedna od korisnica Instagrama govoreći o novim epizodama pomenute serije - istakla je Nataša

JOŠ UVEK VERUJE U LJUBAV! Nataša Bekvalac nakon emotivnih brodoloma otvorila dušu, pa bila iskrena po pitanju muškaraca!

Foto: Printscreen/instagram

 

Tako je žene! Za pedesete još ne znam, ali mogu vam reći da su četrdesete odlične i da se ja nikad ne bih vraćala nazad – zaključila je Nataša, a potom se dotakla i teme ljubavi i veza.

 Na pitanje da li smatra da će se glavna junakinja serije, Keri Bredšo, ponovo zaljubiti, Nataša je u svom stilu odgovorila:

-  Pa znaš šta? Ja sam sigurna da hoće! Ko kaže da u životu postoji samo jedna ljubav? Evo pogledaj mene! Svaka ljubav mi je stvarno bila prava… Dok je trajala! – kroz osmeh je zaključila pevačica

POKAZALA PRAVO LICE! Nataša Bekvalac uhvaćena bez trunke šminke, a evo kako pevačica zapravo izgleda

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading