DVE GODINE ČUVAM MARININE PESME! Seka Aleksić otvorila dušu, pevačica progovorila o Tucakovićevoj i otkrila do sada nepoznate detalje!
Promo

Seka Aleksić na muzičkoj sceni aktivna je dve decenije, a kao jedna od najtraženijih pevačica iskreno je progovorila o trenutnom stanju na estradi.

U razgovoru za Alo! Seka je objasnila zbog čega muzičarima sve teže polazi za rukom da ubodu hit jer, kako smatra, vlada kriza među autorima.

- Duže vreme planiram da izdam album, ali zbog situacije sa pandemijom to se odlaže. Napravila sam veću pauzu, a smatram da velike zvezde na svakih tri do pet godina treba da izdaju album. Već dve godine čuvam pesme koje mi je napisala Marina Tucaković jer smatram da one ne zaslužuju da budu objavljene kao singlovi - rekla je Seka, koja ne krije da je estradu pogodila kriza.

DVE GODINE ČUVAM MARININE PESME! Seka Aleksić otvorila dušu, pevačica progovorila o Tucakovićevoj i otkrila do sada nepoznate detalje!

Alo!/Rajko Ristić

 

- Kriza autora traje godinama jer se već dugo ne može čuti hit. Postoje pesme koje su okej prošle, ali to nisu hitovi. Sve moje singlove je publika super prihvatila, ali nije to to. Za mene su mega hitovi pesme poput „Crno i zlatno“, „Aspirin“, „Crveni ruž“, kao i „Poslednji let“. Iskrena da budem, nemam talenat da prepoznam pesmu koja će biti uspešna. Nisam želela da pevam ni „Aspirin“ ni „Poslednji let“. Sada razumem da svakom pevaču takve pesme trebaju u karijeri jer ove moderne dođu i prođu. Ljudi sada preslušaju pesmu i odmah traže ko je još objavio da čuju nešto novo. Nažalost, sada je stanje takvo da ja radim i postojim na osnovu stare slave - rekla je pevačica koja apeluje na ljude da budu odgovorniji kako bi se pandemija koronavirusa suzbila, a život vratio u normalu.

- Celokupna situacija sa koronavirusom nije nimalo prijatna. Ne mogu reći da se plašim, jer se plašim samo Boga, ali sada je trenutak da svi budemo odgovorniji i obazriviji. Treba shvatiti stvari ozbiljno i moramo brinuti jedni o drugima, ali ne treba se plašiti jer je strah čovekov najveći neprijatelj - poručila je pevačica.

DVE GODINE ČUVAM MARININE PESME! Seka Aleksić otvorila dušu, pevačica progovorila o Tucakovićevoj i otkrila do sada nepoznate detalje!

Foto:Promo

 

Seka ne krije da je gurman, te da godinama vodi bitku s kilogramima.

- Čitav život se gojim i mršavim. Gurman sam i kada jedem, jedem. Ne razmišljam poput većine žena: „Naješću se u decembru i januaru, a onda ću da pazim da bih za leto bila zgodna“. Naravno da se čovek lepše oseća kada smrša i izgleda onako kako želi, ali ne robujem tome - poručila je ona.

Kao i svaku prethodnu, Seka je i ovu novogodišnju noć provela radno, a sada priznaje da joj je to dan kao i svaki drugi.

- Meni je Nova godina dan kao i svaki drugi, ne doživljavam ga drugačije. To je dan kada radim. Božić je za mene praznik, njega slavim i tada sam kod kuće sa porodicom - rekla je pevačica.

IZGUBIO JE SVE U STRAVIČNOM POŽARU! Pevač je nakon nesreće zauvek napustio estradu, svi znaju ovaj njegov hit, a danas je potpuno neprepoznatljiv!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading